Trend alert : Τα παντελόνια με print είναι hot (ρεπορτάζ αγοράς)

Μήπως ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις;
Trend alert : Τα παντελόνια με print είναι hot (ρεπορτάζ αγοράς)



Πολλές φορές λόγω της καθημερινότητας και του γενικότερου τρεξίματος, βολευόμαστε σε ρούχα και σε αξεσουάρ που ήδη έχουμε χωρίς να τολμάμε νέα πράγματα και τάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια με print, μας φαίνονται πιο ευκολοφόρετα τα τζιν και τα μονόχρωμα με αποτέλεσμα να μην δίνουμε καμία σημασία σε αυτά με τα ιδιαίτερα μοτίβα. Και κάπου εκεί γίνεται το λάθος και μένουμε στάσιμες όσον αφορά το στιλ μας.

Ήρθε η στιγμή όλα αυτά να αλλάξουν μιας και εμείς που τόσο μας αρέσει να σας βοηθούμε και να σας ενημερώνουμε για ότι καινούργιο συμβαίνει στον χώρο της μόδας, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά παντελόνια με print. Floral, εμπριμέ με ακανόνιστα σχέδια και συνδυασμένα πολλά χρώματα μαζί, είναι λίγα από αυτά που πρέπει να σας απασχολήσουν και θα σας πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Τώρα όσον αφορά τον συνδυασμό μην φοβάστε, εκτός ότι μπορείτε να φορέσετε ένα παντελόνι με print με λευκό ή κάποιο άλλο μονόχρωμο t-shirt, οι τάσεις επιβάλλουν να δοκιμάσετε το ίδιο ακριβώε τοπ με το παντελόνι. Ακολουθεί gallery για περισσότερη έμπνευση και για επιπλέον στιλ και καλό γούστο...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Συνδύασε τα εμπριμέ παντελόνια με παπούτσια flatform. Δες εδώ υπέροχα σχέδια που θα σε ξετρελάνουν.