Strappy πέδιλα : 15 ιδιαίτερα σχέδια για εντυπωσιακά και θηλυκά look

Εσύ ακόμα να αποκτήσεις το απόλυτο must-have;
Strappy πέδιλα : 15 ιδιαίτερα σχέδια για εντυπωσιακά και θηλυκά look



Θέλεις να επενδύσεις φέτος σε ένα παπούτσι που θα φορέσεις πολλές φορές και το σημαντικότερο με πολλούς τρόπους; Τότε τα strappy πέδιλα είναι αυτά που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη και φυσικά πιο στιλάτη. Αν αναρωτιέσαι τι είναι τα strappy πέδιλα, εδώ θα σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τα ψηλοτάκουνα που το μπροστινό τους μέρος αποτελείται από μια λεπτή λωρίδα, κάτι που κάνει τα κάνει αυτόματα σέξι και θηλυκά.

Με λίγα λόγια τα συγκεκριμένα πέδιλα έχουν αντικαταστήσει τα peep toe, που τόσα χρόνια βλέπαμε και οι περισσότερες από εμάς αποφεύγαμε.

Εκτός από τα κλασικά μαύρα που θα βρεις στην αγορά (και φυσικά πάνε με όλα), κάνε την διαφορά και επέλεξε ένα ζευγάρι σε ένα ιδιαίτερο print ή ένα έντονο χρώμα. Ακόμα και το πιο απλό μονόχρωμο φόρεμα ή look με ένα εντυπωσιακό strappy πέδιλο μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο stylish ντύσιμο που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Από το πρωϊ στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε κάποια έξοδο, αποτελεί την ιδανική λύση έτσι ώστε και ενημερωμένη για τα τελευταία trend να είσαι αλλά και να φαίνεσαι σέξι και θηλυκή. Διότι όπως και να το κάνουμε τα strappy παπούτσια μετατρέπουν την σιλουέτα κάθε γυναίκας στο λεπτό.

Για περισσότερη έμπνευση, σε περιμένει η παρακάτω gallery...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Συνδύασε τα strappy πέδιλα με τα πιο ιδιαίτερα παντελόνια με print που θα βρεις εδώ.