Μόδα χειμώνας 2016 : Mod φορέμα, τι είναι και πως θα το φορέσεις (ρεπορτάζ αγοράς)

Το trend που θα σε συναρπάσει...
Μόδα χειμώνας 2016 : Mod φορέμα, τι είναι και πως θα το φορέσεις (ρεπορτάζ αγοράς)



Mod φόρεμα! Το γνωρίσαμε την δεκαετία του 60' με βασική εκπρόσωπο του την Twiggy, το απόλυτο fashion icon της εποχής. Χαριτωμένο, girly, σε midi και σε Α γραμμή, έγινε το must-have μιας ολόκληρης δεκαετίας, κάνοντας όλα τα κορίτσια πιο stylish και φυσικά να είναι ''μέσα στη μόδα''.

Σε μονόχρωμα αλλά και σε απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς το mod φόρεμα ήταν ένα φόρεμα σύμβολο που όπως φαινόταν θα απασχολούσε τη μόδα ξανά και ξανά.

Και επειδή η μόδα είναι ρόδα που γυρίζει, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ενα από τα μεγάλα trend που θα μας απασχολήσουν όλο τον χειμώνα, είναι το φόρεμα με τις 60's επιρροές.

Άλλωστε τα fashion week τόσο της Νέας Υόρκης όσο και του Μιλάνο, μας είχαν δώσει μια μικρή γεύση για το τι ακολουθήσει από αυτό τον μήνα και μετέπειτα. Για παράδειγμα ο οίκος Calvin Klein, στην συλλογή Fall, Winter 2015-2016 παρουσίασε αρκετά κομμάτια που υμνούσαν το πιο χαριτωμένο φόρεμα. Φυσικά το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού η δερμάτινη εκδοχή του mod φορέματος έκανε την διαφορά.

Επίσης ο οίκος Fendi, εξέλιξε το mod φόρεμα αφού και δέρμα χρησιμοποίησε και διάλεξε συνδυασμό χρωμάτων.

Αξίζει και εσύ να δοκιμάσεις αυτο το trend και να νιώσεις λίγο όπως τα κορίτσια της δεκαετίας του 60'. Επέλεξε ένα φόρεμα μονόχρωμο ή στο μοτίβο που σου αρέσει και γιατί όχι πρόσθεσε τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια που παραπέμπουν και αυτά στην ίδια δεκαετία. Παίξε με τη μόδα και ένα είναι το σίγουρο σεν θα χάσεις...

Αν σου αρέσει η συγκεκριμένη τάση και θες να της δώσεις μια ευκαιρία, δες την gallery που ακολουθεί και διάλεξε το αγαπημένο σου mod φόρεμα.