One piece 4 ways: Τι να φορέσω απόψε στο δείπνο;

Τέσσερις διαφορετικοί οικονομικοί συνδυασμοί ρούχων που θα λύσουν το μυστήριο "τι να φορέσω απόψε;"
One piece 4 ways: Τι να φορέσω απόψε στο δείπνο;



Επειδή το τετραήμερο δεν έχει ακόμα τελειώσει, εκμεταλλεύσου το day off από το γραφείο και βγες απόψε για δείπνο με τις φίλες σου ή το αγόρι σου. Απόψε θα δοκιμάσεις να παραμείνεις σε basic κομμάτια και με την βοήθεια του little black dress της σειράς Despina Vandi for chip and chip να δημιουργήσεις το outfit σου στο στυλ που σου ταιριάζει.

Φυσικά και δεν θα σε αφήσουμε μόνη σου να επιλέξεις το look σου, είμαστε για μία ακόμα εβδομάδα εδώ για να σου δείξουμε τα τέσσερα lookς που δημιουργήσαμε για σένα γύρω από το μικρό μαύρο φόρεμα. Με κύριο κομμάτι το chip and chip φόρεμα, τέσσερα διαφορετικά outfits για να σε εμπνεύσουν για την βραδινή σου έξοδο.

Αρχίζουμε λοιπόν…

The rock chic

Είσαι fan των jeans και των άνετων ρούχων αλλά για απόψε είπες να φορέσεις φόρεμα και τα αγαπημένα σου μποτίνια με τρουκς. Κράτα το σύνολο και τα αξεσουάρ σου σε μαύρο χρώμα και δοκίμασε ένα κόκκινο παλτό ως κεντρικό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις.

The diva

Μία diva εκτός από το attitude χρειάζεται και το κατάλληλο στυλ. Μία ριγέ γούνα και ένα ζευγάρι μπορντό γόβες θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, Κράτησε μία clutch bag με ημιπολύτιμες πέτρες, αφού το bling bling  είναι το στοιχείο σου άλλωστε.

The alternative

Σου αρέσει να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και για αυτό το λόγο χρειάζεσαι τα κατάλληλα αξεσουάρ για να κάνεις και το πιο κλασικό φόρεμα να ξεχωρίζει. Μία τσάντα σε πρωτότυπο σχέδιο θα τραβήξει τα βλέμματα. Πιάσε τα μαλλιά σου κοτσίδα και φόρεσε μεγάλα σκουλαρίκια που θα τονίσουν το πρόσωπο σου.

The executive

Θα πας στο δείπνο κατευθείαν μετά το γραφείο; 

Μπορείς να δείχνεις σούπερ σέξι ακόμα και με το επαγγελματικό σου ντύσιμο βάζοντας μία μικρή πινελιά από animal print στο look σου. Φόρα την καμπαρτίνα σου και δέσε την σφιχτά στη μέση με μία ζώνη για να δείχνεις πιο αδύνατη και θηλυκή.