Mόδα χειμώνας 2016 : Όλα τα fashion item που πρέπει να αποκτήσεις το φετινό φθινόπωρο

Εσύ σε ποιο απ' όλα θα δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης;
Mόδα χειμώνας 2016 :  Όλα τα fashion item που πρέπει να αποκτήσεις το φετινό φθινόπωρο



Έρχεται, πλησιάζει, είναι πιο κοντά από ποτέ! Ποιο; Μα φυσικά το αγαπημένο φθινόπωρο. Εκείνη η εποχή που το στιλ μας είναι πανέτοιμο να αλλάξει, να ανανεωθεί και να γίνει λίγο cosy και πιο χουχουλιάρικο. Με το φθινόπωρο όμως συνοδεύονται πολλές νέες τάσεις και κάπου εκεί εσύ πρέπει να ξεχωρίσεις τις αγαπημένες σου και εν συνεχεία να αποκτήσεις τα fashion item που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στα καθημερινά look και όχι μόνο.

Όπως είναι λογικό υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείς, μιας και από εδώ και πέρα θα βομβαρδίζεσαι συνεχώς από συνεχείς πληροφορίες και πράγματα που τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνεις. Γι' αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ, για να κάνουμε την ζωή σου πιο εύκολη και το στιλ σου πιο εντυπωσιακο από ποτέ,  φυσικά πάντα με βάση τα νέα δεδομένα που προστάζει η κάθε εποχή και η μόδα.

Καλό θα ήταν να αποκτήσεις εκείνα τα fashion item που λίγο πολύ κινούνται σε basic δρόμους χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές. Άλλωστε πρέπει να στοχεύσεις σε αγορές και σε κομμάτια που θα αξίζουν τα χρήματα τους και θα τα φορέσεις αρκετές φορές ποικιλοτρόπως. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις το στιλιστικό σου ένστικτο και να αγοράσεις ένα μοναδικό ρούχο ή αξεσουάρ.

Εμείς περάσαμε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή και διαλέξαμε τα must-have που πρέπει να κάνεις δικά σου για να ξεχωρίσεις το φετινό φθινόπωρο. Τα πράγματα απλά, διάβασε επιγραμματικά τις κατηγορίες και τα προϊόντα που πρέπει να μπουν στη ντουλάπα σου. 
 

Τα fashion item του φθινοπώρου :

Τοπ : Tζιν ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, χακί πουκάμισο, αμάνικο μακρύ γιλέκο, πουκάμισο με φιόγκο που δένει στο λαιμό, statement jacket.

Παντελόνια : Tζιν παντελόνι-καμπάνα, high-waisted παντελόνι, σουέντ φούστα με κουμπιά, μαύρη φούστα με σχήμα.

Φόρεμα-ολόσωμη φόρμα : Μidi φόρεμα σε ιδιαίτερο print με μακριά μανίκια και όλοσωμη φόρμα σε γραμμή 70's.

Αξεσουάρ : Χρυσό statement κολιέ, ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, μίνι structured τσάντες.

Παπούτσια : Λευκά sneakers, μαύρα ankle boots, over the knee μπότες, peep toe μποτάκι - πλατφόρμα.

 

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

To shirtdress είναι και αυτό hot τάση, δες εδώ πως η fashion editor το φόρεσε για την στήλη του street style!