London fashion week : 3 εντυπωσιακές συλλογές που θα λατρέψεις

Οι σχεδιαστές David Coma, Holly Funton και Gareth Pugh, προτείνουν τις τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού....
London fashion week : 3 εντυπωσιακές συλλογές που θα λατρέψεις



Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε πει αντίο στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης μιας και όλα τα βλέματα της παγκόσμιας μόδας βρίσκονταο προς το Λονδίνο. Η London fashion week άρχισε και εμείς δεν χορταίνουμε τα εντυπωσιακά catwalk και τις υπέροχες συλλογές για την άνοιξη/καλοκαίρι 2016. Ξεχωρίσαμε 3 συλλογές και θα σας τις παρουσιάσουμε εδώ και τώρα :

1. David Coma :

Μια συλλογή που ξεχωρίσαμε για τις minimal γραμμές, τις stylish διαφάνειες και τις μονοχρωμίες. Οι ζώνες και τα δερμάτινα λουριά δεν έλειψαν από κάθε look, δίνοντας ένα πιο ιδιαίτερο αέρα σε όλη την συλλογή. Oι δερμάτινες λεπτομέρειες που χρησιμοποίησε αρκετά ο σχεδιαστής, έδωσαν ένα edgy χαρακτήρα που μας άρεσε πολύ.

2. Holly Funton :

Σε έντονα χρώματα, color blocking outfit, επιρροές από τα 70's και ιδιαίτερα σχέδια - σχήματα ήταν η συλλογή της ταλαντούχας σχεδιάστριας. Η Holly Funton θέλει η γυναίκα να είναι δυναμική, φορώντας ιδιαίτερα ρούχα σε έντονα χρώματα και print. Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια ακολουθούν όλην την συλλογή μετατρέποντας τα, σε statement item της ερχόμενης άνοιξης και καλοκαιριού.

3. Gareth Pugh :

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής δεν σταματά να μας εκπλήσσει αφού κάθε συλλογή του ξεχωρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη. Κινήθηκε στην χρωματιή παλέτα του κόκκινου, του χρυσού, του ασπρόμαυρου, με το make up και τα περίεργα μαλλιά των μοντέλων να κάνουν την διαφορά.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις και τις 3 συλλογές που ξεχωρίσαμε.

Δες εδώ, τα 3 χτενίσματα που συζητήθηκαν πιο πολύ στην NYFW.