Σουέντ : Έξυπνο! Πως να καθαρίσεις στο λεπτό τα σουέντ ρούχα και αξεσουάρ

Το Νο1 trend της σεζόν έχει και τις δυσκολίες του
Σουέντ : Έξυπνο! Πως να καθαρίσεις στο λεπτό τα σουέντ ρούχα και αξεσουάρ



To έχουμε γράψει και πει αρκετές φορές, το σουέντ είναι η Νο1 τάση για φέτος το φθινόπωρο και χειμώνα. 'Ολα τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, θα ντυθούν με το πιο ιδιαίτερο και stylish ύφασμα, μετατρέποντας τα στα must-have της σεζόν.

Όσο ωραίο και εντυπωσιακό όμως είναι το σουέντ άλλο τόσο ευαίσθητο και ''δύσκολο'' θεωρείται στον καθαρισμό του. Εμείς για να σας πείσουμε να αποκτήσετε το δικό σας ρούχο ή αξεσουάρ σε αυτό το ευαίσθητο ύφασμα, βρήκαμε τους τρόπους για να το καθαρίζετε και να απομακρύνετε τυχόν μελλοντικούς λεκέδες.

1. Για να ανανεώσετε και να δώσετε ζωντάνια στο σουέντ, τρίψτε ελαφρά με μια καθαρή πετσέτα μπάνιου. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

2. Προσπαθήστε να αφαιρέσετε μικρούς λεκέδες με την άκρη μιας καθαρής γόμας. 

3. Aν κάποιος λεκές είναι ακόμα υγρός, ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να τοποθετήσετε πάνω του μια καθαρή χαρτοπετσέτα και από πάνω να ρίξετε μια πετσέτα μπάνιου. Οποιοδήποτε χημικό υγρό απαγορεύεται!

4. Άλλος ένας αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού είναι να τρίψετε μια υγρή πετσέτα μέσα σε λίγο λευκό ξύδι και να καθαρίσετε την περιοχή που θέλετε. Η μυρωδιά από το ξύδι θα εξασθενίσει σιγά-σιγά.

5. Τέλος αν σε κάποιο σας σουέντ ρούχο ή αξεσουάρ βρείτε ένα ξηρό λεκέ, τότε πρέπει να τον τρίψετε ελαφρά με μια απλή λίμα. Τόσο εύκολο!

Tι λες; Σε πείσαμε να αποκτήσεις το πρώτο σουέντ item;

Δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια από σουέντ! Let's get suede λοιπόν...