London Fashion Week : H συλλογή της Mary Katrantzou άνοιξη/καλοκαίρι 2016 είναι folklore και λαμπερή

Μπράβο Mary είμαστε περήφανες...
London Fashion Week : H συλλογή της Mary Katrantzou άνοιξη/καλοκαίρι 2016 είναι folklore και λαμπερή



H συλλογή που όλες περιμέναμε να δούμε και να θαυμάσουμε είναι επιτέλους εδώ. Η δικιά μας Mary Katrantzou, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, παρουσιάσε την συλλογή για την ερχόμενη άνοιξη και καλοκαίρι (2016) και για άλλη μια φορά μας εξέπληξε τόσο με την φαντασία όσο και με τα εντυπωσιακά υλικά και print που χρησιμοποίησε στα ρούχα και στα αξεσουάρ.

Η συλλογή που παρουσίασε είναι με λίγα λόγια η δική της σύγχρονη εκδοχή και οπτική του folklore. Όπως η ίδια είπε, εμπνεύστηκε από τα Βαλκάνια, την Ισπανία και την Ρουμανία, προσθέτωντας πάντα τις προσωπικές και Mary Katrantzou πινελιές.

Το 90% της κολεξιόν είναι λαμπερά φορέματα με glitter, παγιέτες και ιδιαίτερα print που μπορούν να χαρακτηριστούν και ψυχεδελικά μοτίβα. Βέβαια εκτός από αυτά τα statement σύνολα, είδαμε και πιο απλά σχέδια όπως τα μονόχρωμα mini φορέματα με εντυπωσιακά βολάν ή τα σακάκια προσαρμοσμένα πάντα στην ιδιαίτερη συλλογή της σχεδιάστριας.

'Ενα είναι το σίγουρο τόσο η άνοιξη όσο και το καλοκαίρι του 2016 θα είναι πιο λαμπερό και stylish από ποτέ. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά η ταλαντούχα Mary Katrantzou. Για να δούμε μαζί την απολαυστική και fashion forward συλλογή στην gallery που ακολουθεί...

Διάβασε εδώ, όλα όσα δεν ήξερες για την 32χρονη σχεδίαστρια Mary Katrantzou!