Μόδα χειμώνας 2016 : Tι σώμα έχεις; 20 φθινοπωρινά πανωφόρια για κάθε σωματότυπο

Το ρεπορτάζ αγοράς θα σου λύσει όλες τις απορίες...
Μόδα χειμώνας 2016 : Tι σώμα έχεις; 20 φθινοπωρινά πανωφόρια για κάθε σωματότυπο



Λίγο η αλλαγή του καιρού λίγο ότι ο Οκτώβρης είναι τόσο μα τόσο κοντά, λογικό είναι τώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε το ιδανικό πανωφόρι το οποίο θα μας συντροφεύσει το φθινόπωρο αλλά και τον κρύο χειμώνα. Εμείς τα κορίτσια κατά την επιλογή του εκάστοτε jacket ή μπουφάν εντυπωσιαζόμαστε με το σχέδιο ή το χρώμα τους, με το αποτέλεσμα να ξεχνάμε αν ταιριάζει πραγματικά στο δικό μας σωματότυπο.

Έτσι όπως όλα τα ρούχα δεν πηγαίνουν σε όλα τα σώματα έτσι και τα πανωφόρια ακολουθούν τους ίδιους κανόνες. Πριν και εσύ ψάξεις το δικό σου jacket αξίζει να διαβάσεις και στην συνέχεια να δεις ποια είναι ιδανικά για τον σωματότυπο σου, έτσι ώστε να μην μοιάζουν ''ξένα'' πάνω σου.

Έχεις μεγάλο στήθος (όπως η Kim Kardashian) ;

- Αν το στήθος σου ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά τότε σίγουρα δεν πρέπει να επιλέξεις κάποιο πανωφόρι με ιδιαίτερο όγκο στην συγκεκριμένη περιοχή γιατί όπως είναι λογικό θα την τονίσει περισσότερο.

- Επίσης αν κάποιο jacket με κουμπιά ή με φερμουάρ δεν κλείνει λόγω τους στήθους σου, don't worry, άφησε το ανοιχτό και το στιλιστικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο στο λεπτό.

- Μια καλή επιλογή για εσένα αποτελεί το biker jacket όπως και αυτό στην κοντή εκδοχή του. Η loose γραμμή τους δεν θα δώσουν έμφαση στο μεγάλο στήθος σου και εσύ θα προστατευτείς από το κρύο με στιλ και άνεση.

Είσαι ψηλή και λεπτή (όπως η Taylor Swift);

- Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε μπορείς να παίξεις με πολλά στιλ jacket, πειραματίσου και βρες αυτό που σου αρέσει.

- Αν είσαι αναποφάσιστη μια τέλεια επιλογή είναι να φορέσεις midi πανωφόρια που είναι σε στενή γραμμή και έχουν ζώνη που δένει στη μέση. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις σχήμα στη λεπτή σιλουέτα σου.

- Επένδυσε στα έντονα χρώματα, μόνο εσύ μπορείς να τα αναδείξεις τόσο.

Έχεις καμπύλες (όπως η Sofia Vergara) ;

- Eίσαι juicy και από τη μέση και κάτω έχεις καμπύλες που ξεχωρίζουν; Τέλεια, τότε όταν επιλέγεις κάποιο πανωφόρι ή jacket πρέπει να θυμάσαι πάντα τη λέξη ισορροπία.

- Επέλεξε ένα παλτό με έντονους ώμους και ισορρόπησε τις καμπύλες στο λεπτό.

- Μην διαλέξεις οτιδήποτε με όγκο και χοντρό ύφασμα και ειδικότερα σε maxi εκδοχή. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φαίνεσαι διπλή από το πραγματικό σου μέγεθος.

Είσαι petite (όπως η Kristen Stewart);

- Είσαι μικροκαμωμένη και ψάχνεις το τέλειο πανωφόρι; Τότε οτιδήποτε σε στενή γραμμή το οποίο τονίζει τη μέση σου είναι η ιδανική στιλάτη λύση για το σώμα σου.

- Ένα stylish blazer μπορεί πάνω σου να δείξει πιο εντυπωσιακό απ' ότι στους υπόλοιπους σωματότυπους.

- Απέφυγε τα oversized παλτό, γιατί υπάρχει περίπτωση να χαθείς μέσα σε αυτά. Ότι πιο μικρό και απλό είναι αυτό που χρειάζεσαι.

 Στην gallery που ακολουθεί θα δεις ποια πανωφόρια αξίζει να αποκτήσεις ανάλογα το σωματότυπο σου...

Plus size : Δες εδώ 8 celebrities με εντυπωσιακό στιλ!