Milan fashion week: Λάμψη, χρώμα και geek-chic πολυτέλεια από τον Οίκο Gucci!

Ένα από τα καλύτερα catwalk του οίκου των τελευταίων χρόνων...
Milan fashion week: Λάμψη, χρώμα και geek-chic πολυτέλεια από τον Οίκο Gucci!



Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου έχει ξεκινήσει και αν κρίνουμε από τα πρώτα catwalk που είδαμε, προβλέπεται να είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες. Μέσα σε όλα τα fashion show, ξεχωρίσαμε εκείνο του οίκου Gucci, γιατί παρουσίασε μια συλλογή διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές και η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξε. 

Καλό είναι οίκοι όπως ο Gucci, με πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας, να ανανεώνονται και να σκέφτονται με βάση το σήμερα και φυσικά τις αναγκες του. Έτσι και ο συγκεκριμένος οίκος, βγήκε από τα συνηθισμένα καλούπια και κατάφερε να κάνει την διαφορά.

Η συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2016 τα είχε όλα : Έντονα χρώματα, ιδιαίτερα διακοσμητικά, mix & match μοτίβα, διαφάνειες, δέρμα, δέρμα, υπέροχες τσάντες χειρός και ο κατάλογος απλά συνεχίζεται. Όλα αυτά, τα είδαμε σε ένα περιτύλιγμα geek-chic αέρα με τα oversized γυαλιά μυωπίας να ξεχωρίζουν σε κάθε σύνολο.

Φυσικά το κλασικό στοιχείο της πολυτέλειας που τόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει από τον οίκο Gucci, δεν έλειπε και καλά έκανε αφού έκανε όλη την συλλογή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και λαμπερή.

Στην gallery που ακολουθεί θα απολαύσεις όλη την collection!

Δες εδώ, το street style στους δρόμους του Μιλάνου και πάρε ιδέες για το δικό σου φθινοπωρινό look!