Glitter shoes : Δώσε λάμψη στο στιλ σου με τα πιο ιδιαίτερα παπούτσια

Flat, γόβες και αθλητικά γεμίζουν πολύχρωμα glitter...
Glitter shoes : Δώσε λάμψη στο στιλ σου με τα πιο ιδιαίτερα παπούτσια



H αναζήτηση για το πιο ιδιαίτερο παπούτσι για φέτος το φθινόπωρο και χειμώνα, έχει αρχίσει κάτι εβδομάδες τώρα. Όλες οι γυναίκες, εκτός από τα κλασικά μποτάκια, sneakers και ότι άλλο φορούμε στην καθημερινότητα μας, πάντα επιζητούμε εκείνο το ιδιαίτερο και statement ζευγάρι παπούτσια, που με το που θα τα δοκιμάσουμε θα νιώσουμε μοναδικές και ακαταμάχητες.

Αν λοιπόν και εσείς είστε σε παρόμοιο mood και ψάχνετε ένα τέτοιο είδος παπουτσιού, τότε αυτό που ψάχνετε είναι τα παπούτσια με glitter.

Aπό το πρωί έχετε την επιλογή να δοκιμάσετε sneakers ή οποιoδήποτε άλλο flat σχέδιο με glitter (στο γραφείο ή στη βόλτα), μέχρι το βράδυ σε πιο ψηλή εκδοχή (για μια βραδινή έξοδο), δίνοντας αμέσως λάμψη στο στιλ και φυσικά στα πόδια σας.

Αν ανήκετε στις γυναίκες που σε γενικές γραμμές, ντύνεστε απλά αλλά δίνετε αρκετή σημασία στα παπούτσια, τότε όλα εκείνα που είναι διακοσμημένα με glitter είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Στην gallery που ακολουθεί, θα δείτε τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα glitter shoes...

Rock vibes : Δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά biker boot για το φετινό χειμώνα!