Paris fashion week : O οίκος Kenzo ξεχωρίζει με τα oversized σύνολα και τα ρούχα με γραφικά

Μια collection διαφορετική από τις υπόλοιπες...
Paris fashion week : O οίκος Kenzo ξεχωρίζει με τα oversized σύνολα και τα ρούχα με γραφικά



Αύριο 7/10, είναι η τελευταία μέρα της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και εμείς δεν χορταίνουμε να παρακολουθούμε κάθε fashion show. Σειρά είχε ο οίκος μόδας Kenzo, που έδωσε έναν αέρα ανανεώσης και φρεσκάδας με την εντυπωσιακή και πολύχρωμη συλλογή του. 

Οι σχεδιαστές Humberto Leon και Carol Lon, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, εμπνεύστηκαν την συλλογή από την αγάπη τους για τα ταξίδια και συγκεκριμένα από το μαγιό. Κατάφεραν να συνδυάσουν το σπορ με το chic, με τα ιδιαίτερα γραφικά και τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς να ξεχωρίζουν.

Το δίδυμο των σχεδιαστών, έπαιξε με τον συνδυασμό διαφορετικών υφασμάτων και με την τεχνική του patchwork, έδωσε μια ξεχωριστή πινελιά σε όλη την collection.

Eκτός από τα oversized φορέματα και τα μοναδικά σύνολα, ο οίκος Kenzo (όπως κάνει κάθε χρόνο παραδοσιακά), έδωσε αρκετή προσοχή στα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Είδαμε υπέροχα πλαστικά τσαντάκια, υφασμάτινα clutches, statement κοσμήματα και over-the-knee μπότες από λουστρίνι. Πραγματικά μια ενδιαφέρουσα και έξω από τα κλασικά μονοπάτια που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, ο διάσημος οίκος. 

Δες την gallery που ακολουθει και απόλαυσε τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες!

Δες εδώ, τις 3 s/s 16' συλλογές που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.