Paris fashion week : O οίκος Chanel μετατρέπει το catwalk σε αεροδρόμιο και εντυπωσιάζει

O Karl Lagerfeld, έκανε και πάλι το θαύμα του...
Paris fashion week : O οίκος Chanel μετατρέπει το catwalk σε αεροδρόμιο και εντυπωσιάζει



Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι σημαίνει ένα και μόνο πράγμα : Chanel. Δεν υπάρχει χρονιά που να μην κάνει την διαφορά, μιας και πάντα ο πανέξυπνος Karl Lagerfeld, πρωτοπορεί τόσο με το θέμα της εκάστοτε collection όσο και με τις ίδιες τις δημιουργίες.

Ήδη πριν λίγο καιρό η πρόσκληση για το fashion show (ήταν ένα αεροπορικό εισιτήριο), προμήνυε ότι το catwalk θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο με την Chanel Airlines να πρωτοστατεί. Η Kendall Jenner, για άλλη μια χρονιά ξεχώρισε, αφού αποτελεί αγαπημένη επιλογή του σχεδιαστή.

Η μοναδική συλλογή, τα είχε σχεδόν όλα! Το κλασικό ισορρόπησε τέλεια με το μοντέρνο και το σύγχρονο στοιχείο, με το μπλε make-up στα μάτια να δίνει μια φουτουριστική πινελιά στο όλο show.

Τα καρό ταγιέρ, τα mix & match σύνολα, οι oversized φούστες και τα ιδιαίτερα print, ξεχώρισαν, μετατρέποντας την s/s συλλογή για το 2016 στην αγαπημένη μας. Υπήρχε περίπτωση να μην είναι;

Επίσης η λεπτομέρεια με τις βαλίτσες, μας έβαλε ακόμα περισσότερο στο mood του αεροδρομίου και των πτήσεων! Μπορεί η Cara Delevingne να μην περπάτησε στο catwalk, αλλά ήταν επίσημη προσκεκλημένη του Karl Lagerfeld, με την οποία έκλεισε και το show. Άραγε τι άλλο θα δούμε από τον οίκο Chanel;

Η gallery που ακολουθεί, απλά θα σας ''απογειώσει''...

Δες εδώ, την εντυπωσιακή συλλογή του οίκου Kenzo!