Μόδα : Είναι γεγονός - To lookbook της H&M με τον οίκο Balmain είναι εδώ

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες συνεργασίες των τελευταίων ετών...
Μόδα : Είναι γεγονός - To lookbook της H&M με τον οίκο Balmain είναι εδώ



Είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συλλογή, τις προηγούμενες εβδομάδες με τις διαφημιστικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστριες την Kylie, Kendall Jenner και την Gigi Hadid. Αλλά το lookbook που μόλις βγήκε, ειλικρινά μας ενθουσίασε ακόμα περισσότερο, μιας και όλα (και το εννοώ) τα ρούχα και τα αξεσουάρ της H&M – Balmain, είναι μικρά έργα τέχνης.

O Olivier Rousteing, creative director του οίκου Balmain, έκανε και πάλι το θαύμα του και μάλλον μιλάμε για την πιο πετυχημένη και από τις 5 Νοεμβρίου (που κυκλοφορεί) την πιο best-seller συλλογή ever.

Statement tuxedo με λαμπερές λεπτομέρειες, ιδιαίτερα φορέματα με παγιέτες σε έντονα χρώματα, δυναμικά δερμάτινα jacket και χρυσά αξεσουάρ που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά, είναι λίγα από αυτά που έχουν μπει αυτόματα στη wish list μας και κάτι μας λέει ότι θα περάσουμε ώρες στην ουρά για να τα αποκτήσουμε. Αλλά σίγουρα αξίζει...

Και επειδή στο συγκεκριμένο θέμα τα λόγια είναι περιττά, στην gallery που ακολουθεί, θα θαυμάσεις όλη την συλλογή και γιατί να βρεις το ρούχο των ονείρων σου!

Δες εδώ, τις πιο εκκεντρικές τσάντες για αυτή την σεζόν!