Μόδα χειμώνας 2016 : Black Power - O σικάτος χειμώνας απαιτεί μαύρο χρώμα

Η πιο δυναμική και κλασική απόχρωση, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα...
Μόδα χειμώνας 2016 : Black Power - O σικάτος χειμώνας απαιτεί μαύρο χρώμα



Αν έπρεπε να σκεφτείς ποιο χρώμα έχεις φορέσει πιο πολύ στην ζωή σου, ποιο θα ερχόταν πρώτο στο μυαλό σου; Ναι, το ίδιο σκεφτήκαμε και εμείς, το αγαπημένο μαύρο βεβαίως. Ένα χρώμα που συνδυάζει τα πάντα! Με εξαιρετική ευκολία μπορούμε το χαρακτηρίσουμε κλασικό, σύγχρονο και μοντέρνο, σέξι, θηλυκό αλλά και ρομαντικό.

Δεν υπάρχει σεζόν, εποχή αλλά και τάσεις, που να μην συμπεριλαμβάνεται το μαύρο χρώμα, αφού έχει το θετικό στοιχείο να ταιριάζει με πολλές άλλες αποχρώσεις αλλά και διαφορετικά στιλ.

Φυσικά επειδή χειμώνας δεν υπάρχει χωρίς το μαύρο χρώμα, δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε, να το αναλύσουμε και να σας προτείνουμε κάποια κομμάτια-κλειδιά που αξίζει να δείτε και να αποκτήσετε.

Φόρεσε το σε total look, για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα και παίξε με χρυσά κοσμήματα ή αξεσουάρ σε μεταλλικές αποχρώσεις για μια πιο stylish πινελιά. Για εσένα που δεν λατρεύεις το total black look, επέλεξε το μαύρο χρώμα και φόρεσε το με δόσεις, όπως για παράδειγμα διαλέγοντας ένα ζευγάρι statement μαύρα ψηλοτάκουνα ή μια εντυπωσιακή τσάντα.

Στην black gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα εντυπωσιακά item στην πιιο κλασική και σέξι απόχρωση!

Δες εδώ, πως το it-girl Alexa Chung δοκιμάζει το ανδρόγυνο στιλ!