Trend alert : To floral φόρεμα τον χειμώνα είναι hot (υπέροχο ρεπορτάζ αγοράς)

Δώσε με μια κίνηση, έναχαρούμενοκαι stylish αέρα στο ντύσιμο σου...
Trend alert : To floral φόρεμα τον χειμώνα είναι hot (υπέροχο ρεπορτάζ αγοράς)



H αλήθεια είναι ότι όταν ακούς floral φόρεμα, κατευθείαν στο μυαλό σου σκέφτεσαι άνοιξη, λουλούδια και καλοκαίρι. Εσύ καλά κάνεις, αλλά πρόσθεσε και τον χειμώνα στην σκέψη σου, γιατί μάλλον μιλάμε για το trend της σεζόν. Φέτος τα λουλούδια φορούν τις πιο σκούρες αποχρώσεις τους και είναι αποφασισμένα να μεταμορφώσουν όλο το στιλ και το ντύσιμο μας.

Έτσι λοιπόν τόσο στα καταστήματα όσο και στα αγαπημένα e-shop, θα δεις και θα δοκιμάσεις τα πιο εντυπωσιακά floral φορέματα. Maxi, mini και midi, με μανίκια ή όχι, σε στενή γραμμή ή σε loose, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αυτό που σου αρέσει και σου ταιριάζει.

H Olivia Palermo, ως ενημερωμένη fashionista, έχει ήδη δοκιμάσει το πιο λουλουδένιο trend! H δική της πρόταση είναι ένα maxi φόρεμα με διαφάνειες με μαύρη βάση και πολλά, πολλά λουλούδια στις αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε, του λευκού και του κίτρινου.

Ξέχασε το μουντό και βαρετό ντύσιμο και κάνε την διαφορά με ένα stylish και ιδιαίτερο φόρεμα με λουλούδια. Συνδύασε το με flat μαύρα μποτάκια ή over-the-knee μπότες για ένα πιο στιλάτο αποτέλεσμα.

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά floral φορέματα που θα μεταμορφώσουν το στιλ σου τον χειμώνα και θα το κάνουν πιο χαρούμενο και girly. Λουλούδια παντού λοιπόν...

Δες εδώ, γιατί το μαύρο είναι το χρώμα του χειμώνα!