Μόδα χειμώνας 2016 : H ανοιξιάτικη τάση που δεν θα αποχωριστείς τον φετινό χειμώνα

Ιδιαίτερη και συγχρόνως minimal...
Μόδα χειμώνας 2016 : H ανοιξιάτικη τάση που δεν θα αποχωριστείς τον φετινό χειμώνα



Είναι και εκείνες οι τάσεις που απλά αρνείσαι να αποχωριστείς όλο τον χρόνο. Τι κι αν είναι άνοιξη, χειμώνας, καλοκαίρι, ορισμένα ρούχα είναι κλασικά και στιλάτα και μπορούν να φορεθούν όλη μέρα - όλο τον χρόνο.

Μια τάση λοιπόν, που δοκιμάσαμε οι περισσότερες από εμάς την προηγούμενη άνοιξη και ακόμα πιο δυναμικά θα την επιλέξουμε τον φετινό, είναι τα twisted ρούχα ή αλλιώς αυτά που σε συγκεκριμένο σημείο δημιουργούνται όμορφες και στιλάτες σούρες.

 Οι οίκοι μόδας Topshop Unique και Joseph, στην ανοιξιάτικη συλλογή τους τις είχαν αναδείξει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού είδαμε δερμάτινα cropped τοπ με σούρες όπως και φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις.

Κάνε την διαφορά και ανανέωσε το χειμωνιάτικο στιλ σου με ρούχα όπως πλεκτά, τοπ και φορέματα, πάντα με σούρες και δώσε στο λεπτό μια πιο ιδιαίτερη πινελιά σε όποιο look και αν τα εντάξεις.

1. Φούξια Lanvin φόρεμα, 975,00 ευρώ (www.net-a-porter.com), 2. Μπλε Ιvy πλεκτό 295,00 ευρώ (www.jigsaw-online.com), 3. Μουσταρδί Cos πλεκτό (www.cosstores.com), 4. Λευκή Isabel Marant μπλούζα 145,00 ευρώ (www.farfetch.com), 5. Γκρι Topshop top 28,00 ευρώ (www.topshop.com).

Τι λες, εσύ θα δοκιμάσεις την πιο twisted τάση;

Μια μεγάλη τάση είναι και oι bucket τσάντες. Δες εδώ τις πιο stylish επιλογές μας!