Hot trend : Mπορντό αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας

Ανανέωσε στο στιλ σου από την κορυφή έως τα νύχια...
Hot trend : Mπορντό αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας



To ότι το μπορντό χρώμα είναι super hot τάση είναι λίγο πολύ γνωστό. Θα ήθελες όμως να πας λίγο πιο κάτω αυτό το trend και να το ανανεώσεις εύκολα, γρήγορα και με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο;

Αν ναι, τότε είσαι στο σωστό άρθρο, μιας και σήμερα θα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αλλά να επιλέξεις από το πρωί έως το βράδυ, τα μπορντό αξεσουάρ.

Τώρα όλα τα αξεσουάρ (καπέλα, κοσμήματα κτλ.), παπούτσια και τσάντες, ντύνονται με όλες τις θηλυκές και σέξι αποχρώσεις του μποντό και μετατρέπουν ακόμα και το πιο βαρετό σύνολο σε πιο ενδιαφέρον και στιλάτο.

Για παράδειγμα, ένα total μαύρο σύνολο, θα δείξει ακόμα πιο όμορφο αν φορέσεις ένα μπορντό σκούφο ή ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες στο ίδιο χρώμα. Επίσης το μπλε, το nude και το γκρι, αποτελούν τους πιο στιλάτους χρωματικούς συνδυασμούς που παντρεύονται μοναδικά και πολύ φυσικά μεταξύ τους.

Αυτό τον χειμώνα λοιπόν, όλα τα αξεσουάρ σου είναι μπορντό και το στιλ σου απλά απογειώνεται. Στην gallery που ακολουθεί, θα πάρεις μια μικρή γεύση από αυτά που πρέπει σιγά-σιγά να εισχωρούν στην γκαρνταρόμπα σου. Enjoy!

Δες εδώ, 3 stylish look για να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο mood!