Cropped παντελόνι 2016 : Τι είναι το cropped παντελόνι και πως θα το φορέσεις

Δοκίμασε τη νέα τάση και κάνε την διαφορά (+ρεπορτάζ αγοράς)
Cropped παντελόνι 2016 : Τι είναι το cropped παντελόνι και πως θα το φορέσεις



 Ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η μόδα δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Ο λόγος που δεν τη βαριόμαστε στιγμή είναι ότι συνεχώς εμφανίζονται νέες τάσεις που στην κυριολεξία μας ξετρελαίνουν και ανυπομονούμε κάθε φορά να τις δοκιμάσουμε και να δούμε τελικά τι μας ταιριάζει και τι όχι.

Μια τέτοια τάση λοιπόν που σίγουρα θα σας απασχολήσει είναι τα cropped παντελόνια (δηλ. τα κομμένα παντελόνια), τα οποία θα φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις ώρες της ημέρας.

Φέτος λοιπόν η hot τάση θέλει τα παντελόνια μας πιο κοντά από κοντά. Και τι εννοώ; Το ύφασμα στο κάτω μέρος να φτάνει λίγο πριν τον αστράγαλο αλλά και γιατί όχι και ακόμα παραπάνω. Οι επιλογές που θα συναντήσεις τόσο στα καταστήματα όσο και και στα e-shop θα είναι παρά πολλές, αφού υπάρχουν cropped παντελόνια από loose μέχρι super slim γραμμή.

 Και επειδή πολλές από εσάς ήδη σκέφτεστε πως πρέπει να το φορέσετε και τι να προσέχετε (τι να κάνουμε, δεν έχουμε όλες το ίδιο σωματότυπο), παρακάτω ακολουθούν έξυπνα tips για να κάνεις το cropped παντελόνι αγαπημένο σου fashion κομμάτι.

 - Αν επιλέξεις ένα loose cropped παντελόνι που είναι σε loose γραμμή, στο πάνω μέρος φόρεσε ένα πιο εφαρμοστό τοπ. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις την τέλεια ισορροπία.

 - Μια καλή και stylish συμβουλή είναι ότι αν γενικά τα πόδια σου δεν είναι λεπτά, καλό θα ήταν να συνδυάζεις το κομμένο παντελόνι με ψηλοτάκουνα. 

 - Συνδύασε το αγαπημένο σου cropped παντελόνι με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ankle μποτάκια. Μιλάμε για τον πιο hot συνδυασμό του χειμώνα.

- Τις βροχερές μέρες το κοντό παντελόνι, αποτελεί την ιδανική επιλογή. Σκέψου μόνο ότι όταν γυρνάς σπίτι δεν θα έχεις βραχεί καθόλου, τέλειο;

Αφού μιλήσαμε για cropped παντελόνια, δες εδώ και τα πιο stylish cropped τοπ!