Μόδα χειμώνας 2016 : Φόρεσε παγιέτες από το πρωί έως το βράδυ

Και λάμψε στην κυριολεξία...
Μόδα χειμώνας 2016 : Φόρεσε παγιέτες από το πρωί έως το βράδυ



H αλήθεια είναι ότι τα παλιότερα χρόνια είχαμε συνδυάσει τις παγιέτες με το πολύ επίσημο ντύσιμο και ιδιαιτέρως με τις βραδινές μας εμφανίσεις. Αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει για τα καλά αφού αυτό το τόσο λαμπερό υλικό μπορεί άνετα να φορεθεί και το πρωί, εφόσον έχει συνδυαστεί σωστά και έξυπνα.

Η μόδα φέτος προστάζει... απελευθέρωση και λάμψη: Δεν υπάρχουν όρια, το super λαμπερό look επιβάλλεται! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις την δική σου εκδοχή και να επιλέξεις ποιο είδος και χρώμα παγιέτας σου ταιριάζει.

Φέτος δεν θα ξέρεις τι να πρωτοφορέσεις αφού θα συναντήσεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ντυμένα με χρυσές, μαύρες, ασημί αλλά και πολύχρωμες παγιέτες.

Για παράδειγμα, φόρεσε μια maxi ή mini φούστα από παγιέτες και από πάνω ισορρόπησε το outfit με ένα oversized πουλόβερ και ένα ζευγάρι ankle μποτάκια. Τέλος άλλη μια stylish επιλογή είναι να επιλέξεις ένα φόρεμα μα παγιέτες και από κάτω να τα συνδυάσεις με λευκά sneakers (κι όμως!). Παίξε με τις παγιέτες και λάμψε στην κυριολεξία...

Στην λαμπερή gallery που ακολουθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αυτό που θα φορέσεις στο τα φετινά Χριστούγεννα!

Δες εδώ, γιατί το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων!