Statement κολιέ 2016 : 21 statement κολιέ για να τα φορέσεις και να λάμψεις

Ένα και μόνο item μπορεί να αλλάξει το γιορτινό σου outfit στην στιγμή...
Statement κολιέ 2016 : 21 statement κολιέ για να τα φορέσεις και να λάμψεις



Αυτές τις μέρες όλα μοιάζουν τόσο γιορτινά και όμορφα. Η αλήθεια είναι ότι τα καλέσματα και οι προτάσεις για φαγητό και ποτό είναι συνεχείς και εμείς δεν ξέρουμε που να πάμε πρώτα. Εντάξει αυτό κάπως κανονίζεται, το άλλο θέμα όμως που μας απασχολεί αυτές τις μέρες (ειδικότερα εμάς τις γυναίκες), είναι τι θα φορέσουμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε άραγε ώστε να ντυθούμε έξυπνα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουμε νέα ρούχα ή φορέματα. Το μυστικό κρύβεται στην σωστή εναλλαγή των αξεσουάρ και συγκεκριμένα στα κοσμήματα. Η λύση είναι απλή, διάλεξε το πιο θηλυκό και εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα έχεις (mini black dress rules!) και φόρεσε το πολλές φορές, αλλάζοντας κάθε φορά ένα κολιέ, όχι όμως ένα απλό αλλά statement κολιέ.

 Φυσικά αν δεν είσαι fan των φορεμάτων και αγαπάς το casual στιλ ακόμα και τις γιορτές, επέλεξε ένα ιδιαίτερο κολιέ είτε oversized είτε φτιαγμένο από εντυπωσιακά και λαμπερά υλικά. Με αυτή την fashion κίνηση, θα αλλάξεις το look σου στο λεπτό και εσύ θα μπεις στο κατάλληλο γιορτινό mood.

21 statement μοναδικά κολιέ σε περιμένουν να τα δεις στην gallery που ακολουθεί! Φόρεσε τα ή χάρισε τα ως δώρο στη μαμά σου και στην κολλητή σου. Καλά Χριστούγεννα πάντα με στιλ...

Δες εδώ, 16 ''οικολογικές'' γούνες που πρέπει να αποκτήσεις τώρα!