Θύμα fashion bullying η Kendall Jenner;

Το νεαρό μοντέλο δέχεται τις συμβουλές του topmodel Coco Rocha, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις περί bullying.
Θύμα fashion bullying η Kendall Jenner;



Η Kendall Jenner μπορεί να έγινε διάσημη μέσα από το show των αδερφών της Kardasian αλλά τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να συμμετέχει, ως μοντέλο, στα πιο επιτυχημένα fashion shows, εκπλήσσοντας μας θετικά με την νέα της ιδιότητα. Το 18χρονο μοντέλο περπάτησε στις πασαρέλες των Marc Jacobs, Diane Von Fustenberg, Donna Karan, Tommy Hilfiger και Fendi.

Παρόλα αυτά η Kendall δεν είχε καλή αποδοχή από τα υπόλοιπα μοντέλα των shows, καθώς όπως αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της NYFW, η Kendall έπεσε θέμα bulling από μοντέλα, τα οποία θεωρούσαν ότι δεν είναι δίκαιο το γεγονός ότι μία πρωταγωνίστρια reality συμμετείχε σε shows ως μοντέλο.

Αναφέρετε μάλιστα ότι ένα από τα μοντέλα, έσβησε το τσιγάρο της στο ποτό της Kendall, κάτι το οποίο στεναχώρησε το νεαρό μοντέλο αλλά προσπάθησε να το ξεπεράσει και αποφάσισε να μην κάνει καταγγελίες και σχόλια για γεγονός.

Όλα αυτά μέχρι χτες που το περιστατικό ήρθε και πάλι στην επιφάνεια μέσα από δηλώσεις του μοντέλου και fashion icon, Coco Rocha. Η Coco, 26, αναφέρθηκε στο γεγονός λέγοντας ότι «Είναι ένα άσχημο νέο για τη βιομηχανία της μόδας και αν όντως αληθεύει το γεγονός είναι πραγματικά πολύ ματαιόδοξο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα περισσότερα από τα μοντέλα που συμμετέχουν σε αυτά τα show είναι πολύ νεαρής ηλικίας. Είναι σαν να βρίσκεσαι και πάλι στο λύκειο. Τρώτε, κοιμάστε, αναπνέετε όλες μαζί για δύο μήνες, φτάνοντας στο σημείο η κούραση να σας καταβάλει με αντίστοιχα αποτελέσματα. Προσωπικά έχω και εγώ πολλές παρόμοιες ιστορίες να αναφερθώ, η ζωή στα backstage είναι ύπουλη.»

Η Coco, συμβούλεψε την νεαρή Kendall, όπως και άλλα μοντέλα που θα βρεθούν στην ίδια θέση να μην το παίρνουν προσωπικά, να αποχωρούν μέχρι να ηρεμίσουν τα πράγματα, παίρνοντας μία βαθιά ανάσα. Ο κόσμος έχει τα μάτια του πάνω σου και εσύ πρέπει να δράσεις ανάλογα. Όπως συμπλήρωσε στην HuffPost Live «Ο κόσμος σε παρακολουθεί ό,τι και αν κάνεις για αυτό το λόγο αν θέλεις να δουλέψεις σε αυτό το χώρο και να σε σέβονται, πρέπει να συμπεριφέρεσαι ώριμα, συνετά και συγκρατημένα ακόμα και αν είναι νέα στην ηλικία.»