Μόδα χειμώνας 2016 : Η νέα τάση θέλει τα ρούχα cozy and comfy (plus: ρεπορτάζ αγοράς για να διαλέξεις)

Η άνεση φέτος τον χειμώνα, κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο...
Μόδα χειμώνας 2016 : Η νέα τάση θέλει τα ρούχα cozy and comfy (plus: ρεπορτάζ αγοράς για να διαλέξεις)



 Το έχουμε πει ξανά και θα το τονίσουμε μέχρι να το καταλάβεις και εσύ που διαβάσεις αυτό το άρθρο. Το 2016 εκτός από μια σικάτη και stylish χρονιά, θα είναι και αρκετά ''άνετη''. Και τι εννοώ; Ότι φέτος τα ρούχα εκτός από εντυπωσιακά θα είναι cozy και comfy και όπως είναι φυσικό όλες μας θα λατρέψουμε και θα δοκιμάσουμε την συγκεκριμένη τάση.

Ήδη όλες οι fashion bloggers και fashionistas με τα street style που μας παρουσιάζουν κάθε μέρα, αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός πολλών άνετων ρούχων σε ένα και μόνο outfit είναι ότι πιο hot μπορείς να δοκιμάσεις και ΕΣΥ!

Ο χειμώνας αποτελεί την τέλεια εποχή για να επιλέξεις και εσύ ένα cozy & comfy look, διότι είναι πιο εύκολο να πετύχεις το τέλειο layering!

Oversized πουλόβερ, φούτερ και ζακέτες, όπως και maxi φούστες ή loose παντελόνια, είναι μόνο λίγα από αυτά που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Aν δεν είσαι fan των εφαρμοστών ρούχων και νιώθεις αρκετά άβολα μέσα σε αυτά, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το loose και άνετο trend, να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και γιατί όχι να μην δημιουργήσεις μόνη σου τα πιο εντυπωσιακά cozy και comfy outfit.

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα items για να κάνεις πραγματικότητα όλα τα παραπάνω!

Let's get wild : Δες εδώ 18 εντυπωσιακά παπούτσια με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα animal prints!