Μόδα χειμώνας 2016/ Nude code : Η απόχρωση του δέρματος φέτος είναι hot (plus : ρεπορτάζ αγοράς)

Τώρα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ γίνονται ένα με το σώμα σου...
Μόδα χειμώνας 2016/ Nude code : Η απόχρωση του δέρματος φέτος είναι hot (plus : ρεπορτάζ αγοράς)



Πολύ συχνά αναφερόμαστε σε τάσεις που τα έντονα χρώματα και print πρωταγωνιστούν και αυτό άλλωστε πως να μην γίνεται αφού με την πρώτη ματιά αυτά ξεχωρίζουν. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα trends που κάνουν την διαφορά μόνο και μόνο με την minimal και απλή εκδοχή τους.

Η φετινή τάση που παίζει αυτό τον ρόλο, είναι εκείνη που θέλει τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ να ντύνονται στις αποχρώσεις του nude, δηλ. του δέρματος.

Σε total look ή μεμονωμένα, το nude θα γίνει το αγαπημένο σας χρώμα (αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι) και δύσκολα θα το αποχωριστείτε.

Η Gigi Hadid, η Kim Kardashian και οι πιο διάσημες fashion bloggers που παίζουν το street style στα δάχτυλα, έχουν ήδη ντυθεί στις αποχρώσεις του δέρματος και οι συγκεκριμένες εμφανίσεις έχουν σχολιαστεί με τα καλύτερα λόγια.

Συνδυάστε το nude τώρα τον χειμώνα με χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το χακί και για πιο έντονο και stylish αποτέλεσμα το κόκκινο και το μπλε. Φυσικά από τη λίστα σου μην ξεχάσεις να επιλέξεις παπούτσια (όπως γόβες ή μπότες) ή τσάντες στην απόχρωση του δέρματος. Για περισσότερη έμπνευση και επιλογές δες στην gallery που ακολουθεί και εκμεταλλεύσου τις αγαπημένες εκπτώσεις!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Για περισσότερες τάσεις και fashion νέα, click εδώ!