Παπούτσια 2016 : P for Pink! 23 ροζ παπούτσια για το πιο cool ανοιξιάτικο outfit

Μην φοβάσαι, δεν θα σε χαρακτηρίσουν Barbie girl...
Παπούτσια 2016 : P for Pink! 23 ροζ παπούτσια για το πιο cool ανοιξιάτικο outfit



Δεν το κρύβω, το ροζ είναι το αγαπημένο μου χρώμα και ευτυχώς οι τάσεις της άνοιξης με σκέφτηκαν και θα βάλουν και πάλι τα ροζ παπούτσια τόσο στην ζωή όσο και στα πόδια μας. Άκρως κοριτσίστικα και εντυπωσιακά τη φετινή άνοιξη τα παπούτσια μας θα μοιάζουν με ζαχαρωτά και θα κάνουν το στιλ μας πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό.

Tι να επιλέξεις : - H αλήθεια είναι η πιο hot ροζ απόχρωση που θα φορεθεί πιο πολύ είναι η παλ και η ανοιχτόχρωμη κυρίως. Ψηλοτάκουνες γόβες, πέδιλα, μπαλαρίνες, lace-up flat, sneakers και slip-on ντύνονται στο πιο girly και παιχνιδιάρικο χρώμα και μας υπόσχονται το πιο cool και chic στιλ.  

- Για ένα μοναδικό στιλιστικό αποτέλεσμα, φρόντισε τα ροζ παπούτσια που θα επιλέξεις να έχουν κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, διακοσμητικό ή και ύφασμα.

Πως να τα συνδυάσεις : Αφού τα ροζ παπούτσια από μόνα τους ''φωνάζουν'' άνοιξη, ακολούθησε αυτό τον δρόμο και συνδύασε τα ροζ παπούτσια σου με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως το λευκό, το nude και το γαλάζιο. Φυσικά μην πεις όχι σε ένα εναλλακτικό color blocking με πρωταγωνιστές τα παστέλ χρώματα. Για παράδειγμα, σε ένα και μόνο look ταίριαξε τα ροζ παπούτσια σου με παλ κίτρινο, μωβ ή και πορτοκαλί.

Μιας και έμαθες τι να επιλέξεις και πως να τα συνδυάσεις, δες προσεχτικά την gallery που ακολουθεί και διάλεξε και 1 και 2 και 3 και όσα ροζ παπούτσια θες. Pink is BACK!

Έχεις απορία ποια ανοιξιάτικα trend θα είναι hot φέτος; Αν ναι, check εδώ τη λίστα μας!