PFW : Η Gigi Hadid και η Kendall Jenner έλαμψαν και πάλι στο catwalk του οίκου Balmain

O επόμενος χειμώνας προβλέπεται εντυπωσιακός και ιδιαίτερος...
PFW : Η Gigi Hadid και η Kendall Jenner έλαμψαν και πάλι στο catwalk του οίκου Balmain



Το catwalk που όλος ο fashion κόσμος περίμενε έγινε και εμείς είμαστε πιο ενθουσιασμένες από ποτέ. Μπορεί ο οίκος Balmain και ο Olivier Rousteing στην προηγούμενη συλλογή ως επί το πλείστον να χρησιμοποίησαν λαμπερά διακοσμητικά και statement σχέδια, αυτή την φορά ξεπέρασαν τον ευατό τους και δημιούργησαν μια συλλογή αέρα ανάσα. 

Τι ξεχώρισε : Φυσικά αυτό που έκανε την διαφορά ήταν οι παλ αποχρώσεις και  ιδιαίτερα το γαλάζιο χρώμα που το είδαμε παντού. Κρόσσια, ριγέ μοτίβο, πανάκριβα κεντητά κοσμήματα ξεχώρισαν μετατρέπωντας όλα τα ρούχα της συλλογής σε statement κομμάτια. 

- Το μάτι μας έπεσε και στις (over, over) over-the-knee μπότες που όχι απλά ξεπερνούσαν το γόνατο αλλά έφταναν πολύ, πολύ ψηλά!

Πρωταγωνίστριες για άλλη μια φορά στην πασαρέλα ήταν η Gigi Hadid και η Kendall Jenner, οι οποίες για τις ανάγκες της collection άλλαξαν χρώμα μαλλιών και μας άρεσαν πολύ!

Στην παρακάτω gallery, θα δεις όλη την συλλογή με τη νέα συλλογή του οίκου Balmain για τον χειμώνα του 2016. Πάμε στοίχημα ότι η Kim Kardashian έχει ήδη όλη την Collection τη ντουλάπα της;

Τα έμαθες τα νέα; Η Rihanna βγάζει δική της σειρά με παπούτσια σε συνεργασία με τον Manolo Blahnik! Δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες!