Paris Fashion Week : Oι τάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις ASAP

+ ρεπορτάζ αγοράς για να αποκτήσεις τα πιο in fashion item...
Paris Fashion Week : Oι τάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις ASAP



Δεν λέω ωραίες οι εβδομάδες μόδες και τα λαμπερά catwalk, αλλά αυτό που οι γυναίκες ανυπομονούν στην πραγματικότητα ειναι να δουν πάνω τους όλα τα trend που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι. Αυτή τη φορά λοιπόν εστιάσαμε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και παρακάτω θα δεις ποια trend μπορείς να υιοθετήσεις ακόμα και σήμερα. Ετοιμη λοιπόν;

1. Λεοπάρ :

Το ιδιαίτερο print, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα πάντα αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που ζητάς κάτι ξεχωριστό και σέξι (Givenchy).

2. Sport jacket :

Ναι, μπορείς να φορέσεις ένα σπορ μπουφάν και να μην δείχνεις ότι μόλις γύρισες από το γυμναστήριο ή το τρέξιμο (Balenciaga).

3. Skinny φουλάρι :

Aπόκτησε ένα λεπτό φουλάρι και δέστο όπως εσύ θες γύρω από το λαιμό σου. Από το πρωί έως το βράδυ, chic επιλογη (Chloe).

4. Τσάντες με μακριά λουριά :

Τώρα δεν χρειάζεται να κρατάς την τσάντα σου από τους ώμους μιας και ο νέος στιλάτος τρόπος, είναι να τυλίξεις το λουρί της τσάντας γύρω από τον καρπό σου. Πάμε στοίχημα ότι θα το δεις παντού; (Céline).

5. Ζώνη με 80's επιρροή :

Η δεκαετία της υπερβολής επιστρέφει, γι' αυτό μην το σκέφτεσαι άλλο και απόκτησε με φαρδιά ζώνη για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα (Ιsabel Marant).

6. Preppy blazer :

Kάνε την διαφορά και πρόσθεσε στο καθημερινό σου look, ένα ιδιαίτερο preppy blazer (Dries Van Noten).

 7. 2 τσάντες σε 1 look :

Tι θα έλεγες σε ένα και μόνο ντύσιμο να κρατάς 2 τσάντες; Κι όμως δεν θα είναι υπερβολή αν η μια είναι σε μεσαίο μέγεθος και η άλλη σε μικρό (Loewe).

8. Oversized σκουλαρίκια :

Δώσε όλη την προσοχή σρο πρόσωπο σου και ανέδειξε το με τον πιο λαμπερό τρόπο, δηλαδή τα oversized και ιδιαίτερα σκουλαρίκια(Saint Laurent).

9. Statement πουλόβερ :

Μιας και ο καιρός ακόμα το σηκώνει, φόρεσε το πιο εντυπωσιακό πουλόβερ, με κάποιο διακοσμητικό ή logo και δημιούργησε τα πιο stylish casual outfit (Chanel).

Παρακάτω, στην gallery θα δεις όλες τις τάσεις, στα πιο ιδιαίτερα item!

Λατρεύεις τα κολάν; Δες εδώ τα πιο στιλάτα σχέδια, άλλωστε και η Αθηνά Οικονάκου τα φορά!