Μόδα Άνοιξη 2016 : Garden Party : Τα floral ρούχα και αξεσουάρ είναι και πάλι hot (+ ρεπορτάζ μόδας)

Λουλούδια παντού...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Garden Party : Τα floral ρούχα και αξεσουάρ είναι και πάλι hot (+ ρεπορτάζ μόδας)



Άνοιξη = λουλούδια! Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει κάποια άνοιξη και η τάση του floral, να μην κάνει την εμφάνιση της. Άλλωστε τα λουλούδια τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ μας βάζουν αμέσως στο κατάλληλο spring mood, ανανεώνοντας το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο μας.

Αν είσαι από τα κορίτσια που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ το floral, η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα, αφού αποκλείεται να αντισταθείς στα πιο ρομαντικά και chic μοτίβα.

Τι να επιλέξεις : Φέτος οι τάσεις θέλουν να επιλέγεις ρούχα και αξεσουάρ με oversized λουλούδια. Με λευκό ή πιο σκούρο backround, φόρεσε ρούχα που θα ανανεώσουν το στιλ σου, με μια μόνο κίνηση, η άνοιξη άλλωστε το επιβάλλει!

Πώς να το συνδυάσεις : Αν γενικά φοβάσαι το floral γιατί θεωρείς ότι θα προσθέσει όγκο στην τελική σου εικόνα, φόρεσε ένα floral κομμάτι όπως ένα παντελόνι, μια φούστα ή ένα τοπ. Αν από την άλλη δεν φοβάσαι να δοκιμάζεις νέα πράγματα, δοκίμασε ένα total floral look. Απλά θα το λατρέψεις!

Αφού έμαθες τι floral να επιλέξεις και πως να τα συνδυάσεις, στην gallery που ακολουθεί θα δεις τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ γεμάτο λουλούδια!

Δες εδώ, 3 τρόπους για να συνδυάσεις το floral παντελόνι σου!