Μόδα Άνοιξη 2016: Mini me - Δείξε την θηλυκή πλευρά σου με τις πιο εντυπωσιακές μίνι φούστες (16 σχέδια για να διαλέξεις)

Το must-have της άνοιξης πιο stylish απο ποτέ...
Μόδα Άνοιξη 2016: Mini me - Δείξε την θηλυκή πλευρά σου με τις πιο εντυπωσιακές μίνι φούστες (16 σχέδια για να διαλέξεις)



Mini φούστα! Ένα item θηλυκό, εντυπωσιακό και σέξι! Το ξέρω ότι ήδη σκέφτεσαι αν είσαι έτοιμη να αναδείξεις τα πόδια σου, αλλά το must-have της άνοιξης σε περιμένει να το αποκτήσεις και στη συνέχεια να το φορέσεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο.

Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, αποφάσισε ποια print ή χρώματα σου ταιριάζουν και άρχισε τα πειράματα. Από το πρωί έως το βράδυ, θα γίνει με μεγάλη ευκολία η πρώτη σου επιλογή!

Tι να επιλέξεις : Oι φετινές τάσεις της άνοιξης είναι με το μέρος σου! Διάλεξε κοντές φούστες με γεωμετρικά σχέδια, ριγέ print αλλά και εκείνες που ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα. Μην πεις όχι στις floral αλλά στις φούστες με τα ethnic μοτίβα, αφού με μια κίνηση μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση σου.

Πως να τις συνδυάσεις : Μιας και από μόνη της η mini φούστα είναι σέξι, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάθε ντύσιμο σου, με το να επιλέγεις στο πάνω μέρος loose και ασύμμετρα top.

Στην gallery που ακολουθεί, δες τις πιο stylish και εντυπωσικές mini φούστες που δεν ξεχωρίζουν για το μάκρος τους αλλά για το fashion sense τους!

Συνδύασε τη mini φούστα σου με μια εκκεντρική κίτρινη τσάντα! Δες εδώ, τις επιλογές μας!