Μόδα Άνοιξη 2016: Καρό φόρεσες; 16 stylish item για να το βάλεις και πάλι στην καθημερινότητα σου

Κλασικό, θηλυκό και συγχρόνως εντυπωσιακό...
Μόδα Άνοιξη 2016: Καρό φόρεσες; 16 stylish item για να το βάλεις και πάλι στην καθημερινότητα σου



Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε μια τάση κλασική και συγχρόνως stylish, αυτή σίγουρα θα ήταν το καρό μοτίβο. Σταθερό στις προτιμήσεις των γυναικών, όλες τις εποχές του χρόνου, το καρό ή αλλιώς gingham όπως και να το επιλέξεις, θα χαρίσει στο στιλ σου extra πόντους κομψότητας.

Και αν νόμίζεις ότι το συγκεκριμένο print είναι ιδανικό μόνο για τον χειμώνα, εδώ θα σου πούμε ότι κάνεις λάθος, αφού τόσο στα καταστήματα όσο και στα e-shop θα βρεις μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ σε ανοιχτόχρωμα και ανοιξιάτικα καρό σχέδια. Είσαι έτοιμη να βγεις από την comfort zone σου;

Τι να επιλέξεις : Εκτός από τα κλασικό ''μεγάλο'' καρό μην πεις όχι στο πολύ μικρό, για κάτι διαφορετικό. Οι hot αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις φέτος είναι το ανοιχτό ροζ, το γαλάζιο, το σκούρο μπλε αλλά οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί. Φορέματα, φούστες, τοπ, ολόσωμες φόρμες αλλά αξεσουάρ όλα γίνονται καρό και μεταμορφώνουν κάθε look σου!

Πως να το συνδυάσεις : Για να δοκιμάσεις αυτή την τάση ολοκληρωτικά, τη μια φορά διάλεξε ένα total καρό look και την άλλη φόρεσε ένα και μόνο ρούχο ή αξεσουάρ με το συγκεκριμένο print και άστο να ξεχωρίσει. 

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα καρό item που χρειάζεται η ντουλάπα σου!

Είσαι fan της mini φούστας; Αν ναι, εδώ θα δεις τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για αυτή την άνοιξη!