Μόδα Άνοιξη 2016: Πες ναι στο κίτρινο και με μια κίνηση φώτισε τη ντουλάπα σου (ρεπορτάζ αγοράς)

Η απόχρωση της άνοιξης...
Μόδα Άνοιξη 2016: Πες ναι στο κίτρινο και με μια κίνηση φώτισε τη ντουλάπα σου (ρεπορτάζ αγοράς)



Άλλοι λένε ότι το κίτρινο είναι το χρώμα του μίσους και άλλοι της ζήλιας! Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε και θα πούμε ότι είναι το χρώμα που θα φορέσεις πιο πολύ τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι. Ρούχα και αξεσουάρ, με την απόχρωση του κίτρινου θα γίνουν ακόμα πιο φωτεινά και εντυπωσιακά, κάνοντας ακόμα πιο στιλάτο το προσωπικό σου στιλ.

Τι να επιλέξεις : Όταν λέμε κίτρινο δεν εννοούμε μόνο ένα χρώμα, αλλά όλες τις αποχρώσεις, απο την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα.Φυσικά όταν έρθει η ώρα να επιλέξεις κάποιο item σε κίτρινο χρώμα, θα πρέπει να σκεφτείς την επιδερμίδα σου, τι της ταιριάζει; τι την αναδεικνύει; Οι τάσεις πάντως φέτος θέλουν να δοκιμάσεις από την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση μέχρι εκείνη που αγγίζει το έντονο μουσταρδί. Η επιλογή δική σου!

Πως να το συνδυάσεις : Συνδύασε το έντονο ή το πιο mild κίτρινο, με άλλα χρώματα όπως το μπλε, το ροζ και το πράσινο. Αν πάλι δεν είσαι και πολύ φαν του color blocking, φόρεσε από την κορυφή έως τα νύχια το πιο φωτεινό χρώμα και κάνε την διαφορά με ένα μονόχρωμο look. Φυσικά σε αυτή την επιλογή μπορείς να παίξεις με ιδιαίτερα αξεσουάρ και παπούτσια και να κάνεις την διαφορά!

Στην gallery που ακολουθεί, διάλεξε ποια ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε κίτρινη απόχρωση θα φορέσεις τις επόμενες εβδομάδες!

To navy look είναι και πάλι hot! Με ένα click,δες εδώ όλα τα must-have κομμάτια θα χρειαστείς για να το πετύχεις!