Μόδα Άνοιξη 2016 : Lady in Red : To κόκκινο κάνει την έκπληξη και αποδεικνύεται το χρώμα της άνοιξης

Το ρεπορτάζ αγοράς είναι σέξι και εντυπωσιακό...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Lady in Red : To κόκκινο κάνει την έκπληξη και αποδεικνύεται το χρώμα της άνοιξης



Ας αναλύσουμε λίγο τον όρο ΚΟΚΚΙΝΟ! Ίσως το πιο θηλυκό χρώμα που χρόνια τώρα όταν το σκεφτόμαστε, μας έρχεται αμέσως στο μυαλό οι λέξεις σέξι, θηλυκότητα και κομψό στιλ.

Φαντάσου να είναι Αύγουστος, να είσαι διακοπές σε κάποιο  Κυκλαδίτικο νησί, να είσαι ηλιοκαμμένη και τα μαλλιά σου να είναι λίγο πιο ανοιχτά, χαιδεμένα από τον ήλιο με χρυσές ανταύγιες. Το make up σου να είναι ελάχιστο, το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν να ξεχωρίζει στα χείλη σου και εσύ να φοράς ένα αέρινο μακρύ κόκκινο της φωτιάς φόρεμα συνδυασμένο με αρχαιοελληνικά σανδάλια. Είναι ή δεν είναι το ιδανικό look;

Έλα παραδέξου το , το έχεις κάνει εικόνα ήδη στο μυαλό σου, αλλά πρέπει να ξυπνήσεις τώρα, έχουμε Απρίλιο, δεν αργεί βέβαια ο Αύγουστος γι' αυτό λίγο υπομονή ακόμα.

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ηλιοκαμμένο δέρμα για να φορέσεις κόκκινο, ούτε να είναι Αύγουστος ντέ και καλά. Ξεκίνα από τώρα, άρχισε να ψάχνεις για τα πιο hot κόκκινα κομμάτια και εμέις είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Με μια έρευνα αγοράς που κάναμε βρήκαμε κάποια από τα πιο hot κόκκινα items που κυκλοφορούν και τα μοιραζόμαστε μαζί σου. Δες την gallery που ακολουθεί!

Eκτός από το εντυπωσιακό κόκκινο, διάλεξε ρούχα και αξεσουάρ σε έντονο κίτρινο χρώμα. Click εδώ, για να δεις τις επιλογές μας!