Bomber jacket τον Μάιο; Ε ναι! (Τα Best της αγοράς σήμερα)

Φόρεσέ τα και κάνε τα κεφάλια να γυρίσουν! Plus: Πώς θα το φορέσεις σωστά για να είσαι In fashion.
Bomber jacket τον Μάιο; Ε ναι! (Τα Best της αγοράς σήμερα)



Σίγουρα ζήλεψες έστω και λίγο τα bomber jacket που έκαναν πασαρέλα στο Coachella φέτος. Εάν έχεις κι εσύ κρυμμένο ένα τέτοιο στην ντουλάπα σου, ήρθε η ώρα να το βγάλεις έξω! Είναι το ιδανικό κομμάτι που θα σου προσφέρει ένα off duty στυλ και θα σε κάνει να φαίνεσαι τόσο "χωμένη" στη μόδα!

Εάν θες να γίνεις, λοιπόν, μια stylish bomb(er) δες 4 τρόπους που μπορείς να φορέσεις το bomber jacket  σου.

1) Stylish in silk
Τα μεταξωτά bomber jacket είναι τόσο hot αυτή τη στιγμή. Ο τέλειος συνδυασμός του σοφιστικέ στυλ με πιο urban ματιά. Αρκετά ελαφρύ ώστε να φοριέται και τους καλοκαιρινούς μήνες σε αέρινες βραδιές. Συνδύασέ το με ένα τζιν σκισμένο σορτσάκι.

2) Σαν δερμάτινο
Ένα δερμάτινο bomber jacket είναι ίσως και η πιο κλασική εκδοχή του bomber jacket! Ιδανικό για μια εμφάνιση που σου βγάζει τον πιο ροκ εαυτό σου. Συνδύασέ το με λευκό t-shirt για να απογειώσεις το στυλ σου

3) Αγάπα τα print
Τον  τελευταίο καιρό όλα έχουν να κάνουν με τα print! Print στα παλτό, print στα αθλητικά τώρα prints και στα bomber jacket! Δοκίμασε ένα φλοράλ print jacket με ένα αγαπημένο μονόχρωμο μαντήλι και απλά περπάτα!

4) Crop
Πέρυσι είχαμε τα crop top, φέτος έχουμε τα crop bomb! Aν αναρωτιέσαι πώς να τα φορέσεις η απάντηση είναι απλή! Ψηλόμεσο , ψηλόμεσο και πάλι ψηλόμεσο! Τζιν, σορτσάκι ή και φούστα. 

Δες εδώ το ρεπορτάζ αγοράς με τα αγαπημένα μας flatform.