Μόδα-Άνοιξη 2016 : Androgynous style - Το πιο κλασσικό style όλων των εποχών! Πώς θα το φορέσεις το καλοκαίρι;

Η all tine classic επιλογή σου...
Μόδα-Άνοιξη 2016 : Androgynous style - Το πιο κλασσικό style όλων των εποχών! Πώς θα το φορέσεις το καλοκαίρι;



Το all time classic Androgynous style το λατρέψαμε από την Audrey Hepburn, το θαυμάσαμε από την Twiggy και σήμερα χαιρόμαστε πάρα πολύ που το βλέπουμε σε ρεπορτάζ αγοράς και editorial περιοδικών! Από one pieces κοστούμια, μέχρι υφασμάτινα σορτς, πουκάμισα και σακάκια, ακόμα και ολόσωμες φόρμες και φορέματα.Τα πάντα στην μόδα μπορούν να πάρουν τη μορφή του ανδρόγυνου look αν το κάνουμε σωστά.

Πάμε να το δούμε όμως τώρα λίγο πιο καλοκαιρινά. Πώς θα δημιουργήσεις ένα ανδρόγυνο look το καλοκάιρι χωρίς... να σκάσεις από τη ζέστη;

Η πρώτη σου επιλογή είνα να διαλέξεις ένα υφασμάτινο σορτς, με ένα απλό λευκό πουκάμισο, και oxford παπούτσια, ενώ βέβαια μπορείς πάντα  να επιλέξεις ένα λευκό κοστούμι, chic και sexy! Σίγουρα θα το λατρέψεις ακόμα πιο πολύ αν έχεις μαυρίσει λιγάκι.

Επίσης μην σε δεσμεύει το άσπρο, είναι η πιο κλασσική επιλογή αλλά μπορείς να βρείς και κοστούμι σε έντονα χρώματα που είναι must για το καλοκαίρι: φούξια, κίτρινο,κόκκινο, υπάρχουν πολλές επιλογές.

Άν ψάξεις λίγο παραπάνω μπορείς να βρείς και φορέματα με ανδρόγυνα στοιχεία (με ωραίο γιακά για παράδειγμα),,, Όπως καταλαβαίνεις οι επιλογές είναι αρκετές, οπότε μην το φοβηθείς, φόρα ανδρόγυνο look το καλοκαίρι!

Ετοιμάσαμε έναν μικρό οδηγό αγοράς για να σε κατατοπίσουμε, δες την gallery και ελπίζουμε να το δοκιμάσεις σύντομα!

Συνδίασε το ανδρόγυνο look με ένα nude clutch, δες τις επιλόγες σου εδω.