Μόδα Άνοιξη 2016 : Feminine lines - Η άνοιξη επιζητεί θηλυκές γραμμές στα ρούχα και στα αξεσουάρ σου

Οπλίσου με αυτοπεποίθηση και μεταμόρφωσε το στιλ σου με μια κίνηση...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Feminine lines - Η άνοιξη επιζητεί θηλυκές γραμμές στα ρούχα και στα αξεσουάρ σου



Ένα πράγμα που λατρεύουν οι άντρες είναι οι γυναικείες καμπύλες! Άρα αν πάρουμε αυτό σαν βάση, αυτή την άνοιξη αξίζει να επιλέξουμε ρούχα και αξεσουάρ με θηλυκές γραμμές. Ιδιαίτερα διακοσμητικά, σέξι βολάν και εντυπωσιακά υφάσματα θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή αλλά και σέξι κάθε εμφάνιση σου.

Άφησε για λίγο στην άκρη το σπορ ντύσιμο και βρες την γυναικεία και θηλυκή πλευρά σου. Είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις...

Extra tips (για να διαλέξεις τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ) :

- Belt me up : Επίλεξε ρούχα που έχουν ενδωματωμένη ζώνη. Με αυτό τον τρόπο η μέση σου θα δείξει πιο εντυπωσιακή και λεπτή από ποτέ.

- Inside you : Ακόμα και τα εσώρουχα σου πρέπει να είναι το ίδιο ξεχωριστά με τα ρούχα σου. Ένα σύνολο εσωρούχων που αναδεικνύουν τις φυσικές καμπύλες σου είναι αυτό που χρειάζεσαι.

- More ruffles please : Η hot τάση της άνοιξης είναι τα βολάν. Κάνε την αρχή με μια μπλούζα με βολάν στο κάτω μέρος και βρες ξανά την girly πλευρά σου 

 - One step closer : Σήμα κατατεθέν του γυναικείου στιλ είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, τα ψηλοτάκουνα. Φόρεσε πέδιλα με ιδιαίτερο σχέδιο και από εδώ και πέρα κάνε μόνο θηλυκά βήματα.

- Pants everywhere : Ακόμα και μια παντελονα μπορεί να δείξει υπέροχη πάνω σου, συνδύαζοντας στο πάνω μέρος ένα cropped τοπ.

- All eyes on you : Ένα ζευγάρι γυαλιά σε θηλυκή γραμμή, είναι η ιδανική λύση για να κλέψεις την παράσταση με την πρώτη ματιά .

Στην gallery που θα δεις παρακάτω, θα εντυπωσιαστείς με τις επιλογές μας. Θηλυκές και σέξι γραμμές παντού!

Αρκετά θηλυκό χρώμα θεωρείται το κόκκινο! Click εδώ για να απολαύσεις τα πιο stylish ρούχα και αξεσουάρ στην πιο hot απόχρωση!