Μόδα Άνοιξη 2016: Yellow Mellow - Εσύ φέτος θα φορέσεις κίτρινο;

Ένα χρώμα φωτεινό που δεν υπάρχει περίπτωση, να μην σου φτιάξει την διάθεση...
Μόδα Άνοιξη 2016: Yellow Mellow - Εσύ φέτος θα φορέσεις κίτρινο;



Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για το κίτρινο χρώμα! Και αυτό γιατί εκτός ότι είναι το χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού θέλουμε να το αγαπήσετε και εσείς που το θεωρείτε δύσκολη επιλογή. Το κίτρινο είναι φωτεινό, χαρούμενο και με μια κίνηση μπορεί να ανανεώσει το ντύσιμο σου από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ στην έξοδο με τα κορίτσια.

Αν μιλάμε για το αγαπημένο σου χρώμα, διασκέδασε το και δοκίμασε ένα total κίτρινο look. Αν πάλι, δεν έχεις φορέσει ποτέ κίτρινο στη ζωή σου, διάλεξε ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ σε όποια απόχρωση εσύ θες και ξεκίνησε αργά, με ένα item τη φορά. Θα εκπλαγείς τόσο με το στιλιστικό αποτέλεσμα όσο και με ότι θα θες να το φοράς συνέχεια!

Extra tips (για να φορέσεις το κίτρινο με 100% επιτυχία) :

- Yellow for ever : Επένδυσε σε μια full skirt σε έντονο κίτρινο με print και συνδλυασε τη με ένα απλό λευκό t-shirt. Simple & Chic.

-   Bright color : Αν το κίτρινο δεν είναι το αγαπημένο σου χρώμα, κάνε την αρχή με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά κίτρινα σκουλαρίκια.

- Nail me up : Άλλαξε την εμφάνιση σου επιλέγοντας ένα κίτρινο μανό. Super καλοκαιρινή επιλογή.

- Yellow summer : Φέτος το καλοκαίρι δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στο κίτρινο μαγιό και κάνε την διαφορά.

- Try it : Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τότε επίλεξε ρούχα σε σκούρο κίτρινο. Έτσι οι πιθανότητες να φαίνεσαι χλωμή θα μειωθούν.

- Summer vibes : Διάλεξε ένα πέδιλο που συνδυάζει το κίτρινο με τον φελλό και έλα ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις τα πιο stylish ρούχα και αξεσουάρ σε όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου. Απλά, θα τα ερωτευτείς!

Δες εδώ, τα must-have που πρέπει να αποκτήσεις το μήνα Μάιο και διάλεξε τα αγαπημένα σου item.