Μόδα Άνοιξη 2016 : Red Alert : Φόρεσε από το πρωί έως το βράδυ κόκκινο! (ρεπορτάζ αγοράς)

Η πιο κλασική και hot απόχρωση σε περιμένει...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Red Alert : Φόρεσε από το πρωί έως το βράδυ κόκκινο! (ρεπορτάζ αγοράς)



Κόκκινο! Ένα χρώμα που είτε θα λατρέψεις είτε απλά θα προσπεράσεις. Ειδικότερα αν έχεις στόχο τη φετινή άνοιξη να κάνεις το στιλ σου πιο θηλυκό και σέξι, δεν υπάρχει ιδανικότερη απόχρωση για να φορέσεις. 

Μπορείς να διαλέξεις από το πιο ανοιχτόχρωμο κόκκινο (που θυμίζει έντονο πορτοκαλί), μέχρι το πιο σκούρο και να το δοκιμάσεις ως total look ή να φορέσεις ένα και μόνο αξεσουάρ στη συγκεκριμένη απόχρωση. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και παίξε μαζί του όπως εσύ θες!

Εxtra tips (για να φορέσεις το κόκκινο σωστά και εντυπωσιακά).

- Statement & Red : Σε ένα total λευκό outfit φόρεσε ένα κατακόκκινο κολιέ. Η συγκεκριμένη επιλογή θα γίνει καθημερινή σου συνήθεια.

- Bottom up : Για κάτι διαφορετικό, διάλεξε μια loose παντελόνα. Σε συνδυασμό με ένα cropped top, θα γίνει το αγαπημένο σου item.

- Lips for kiss : Δεν υπάρχει πιο σέξι εικόνα από τα κόκκινα χείλη. Διάλεξε μια φλογερή απόχρωση και γίνε πιο εντυπωσιακή απο ποτέ.

-  Hot Accessories :  Άσε στην άκρη τα μαύρα και καφέ αξεσουάρ και επίλεξε μια τσάντα σε μια fun απόχρωση του κόκκινου. Θα ανανεώσει κάθε ντύσιμο σου!  

- Red summer :  Φαντάσου να είσαι μαυρισμένη και να φοράς ένα κόκκινο μπικίνι. Ο τέλειος καλοκαιρινός συνδυασμός.  

- Are you ready for lace : Ακολούθησε την τάση της δαντέλας και διάλεξε ένα τοπ στην κόκκινη εκδοχή της. Εντυπωσιακή και στιλάτη επιλογή!  

Στην gallery που ακολουθεί, δες τα πιο hot και εντυπωσιακά κόκκινα must-have που πρέπει να αποκτήσεις!

Εκτός απο το κόκκινο, γιατι όχι δοκίμασε να βάλεις στην καθημερινότητα σου το κίτρινο! Δες εδώ, τις επιλογές μας!