Μαγιό 2016 : 5 λόγοι που το μαγιό σου είναι το τέλειο τοπ

Φόρεσε το από το πρωί έως το βράδυ...
Μαγιό 2016 : 5 λόγοι που το μαγιό σου είναι το τέλειο τοπ



Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να φορέσεις το αγαπημένο σου μαγιό ως τοπ, αλλά πάντα την τελευταία στιγμή το μετανιώνεις; Μην το πολυσκέφτεσαι λοιπόν μιας και φέτος το να φοράς το μαγιό σου από το πρωί έως το βράδυ σε συνδυασμό με τα ''κανονικά'' σου ρούχα, δεν είναι υπερβολή αλλά τάση. Ιδιαίτερα μπικίνι και εντυπωσιακά ολόσωμο αντικαθιστούν τώρα τις μπλούζες με τον πιο stylish και καλοκαιρινό τρόπο!

1. Εκείνο το ολόσωμο που έχεις σε έντονη κίτρινη απόχρωση (ή όποια άλλη εκδοχή έχεις) είναι η τέλεια επιλογή για να το συδνυάσεις με ένα τζιν σορς. Ειδικότερα που φέτος τα κορμάκια είναι super hot τάση, απλά θα λατρέψεις τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

2. Αν έχεις πλεκτό ή crochet μαγιό, τότε πέτυχες διάνα. Φόρεσε το από το beach πάρτυ μέχρι μια βόλτα σου στο κέντρο και κάνε την διαφορά. Πάμε στοίχημα ότι όλοι θα σε ρωτούν από που αγόρασε το τοπ σου;

3. Ας περάσουμε τώρα στα statement μαγιό και συγκεκριμένα μπικίνι. Ένα μονόχρωμο (ή με prints) με ιδιαίτερα cut-out θα σου προσφέρουν την πιο σέξι και εντυπωσιακή εμφάνιση για το φετινό καλοκαίρι. Φυσικά κανείς δεν θα καταλάβει ότι πρόκειται για μαγιό και όχι για cropped top. 

4. Έχεις χρόνια στο ντουλάπι σου εκείνο το ολόσωμο, το οποίο έχει βαθύ ντεκολτέ και το θεωρείς too sexy; Ναι,τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το βάλεις και πάλι στα must-have του καλοκαιριού και να το μετατρέψεις στο απόλυτο τοπ.

5. Ακόμα και το πιο απλό μπικίνι (το οποίο φυσικά χαρίζει ασφάλεια και σταθερότητα) μπορεί να γίνει το τέλειο τοπ. Συνδυάζεται με τα πάντα από σορτς, φούστα μέχρι και loose παντελόνα.

Nτρέπεσαι να βάλεις cropped top; Σε 7 λεπτά θα αλλάξεις γνώμη!