5 χρώματα που εκείνος λατρεύει να φοράς

Ποια είναι τα πέντε χρώματα που λατρεύουν οι άντρες να φοράμε εμείς οι γυναίκες;



Μπορεί η μόδα να είναι σημαντική για πολλές γυναίκες, ως ένας τρόπος να δείχνουν προς τα έξω την προσωπικότητα τους και τον εσωτερικό τους κόσμο, παρόλα αυτά οι επιλογές μας δεν βρίσκουν πάντα σύμφωνο τον αντρικό πληθυσμό. Υπάρχουν κάποια που εξιτάρουν περισσότερο τα αγόρια όταν τα φοράμε, πράγμα που ίσως σου φανεί χρήσιμο στο επόμενο σημαντικό ραντεβού σου.

Κάνε την αγάπη σου για τα ρούχα και το στυλ έναν τέλειο τρόπο να προσεγγίσεις το αντίθετο φύλλο. Φυσικά και δεν λέμε ότι δεν πρέπει να ντύνεσαι μόνο για σένα αλλά δεν πειράζει που και που να προσαρμόζεις το στυλ σου έτσι ώστε να κερδίσεις το ενδιαφέρον αυτού του «special someone» που σε κρατάει ξύπνια από αγωνία τα βράδια.

Μαύρο

Το μαύρο δεν είναι μόνο το αγαπημένο basic χρώμα των γυναικών αλλά από ότι φαίνεται και των αντρών. Υπονοεί τη σεξουαλικότητα, τη φινέτσα και την απλότητα που λατρεύουν οι άντρες να βλέπουν πάνω μας.

Κόκκινο

Προφανώς και στους άντρες αρέσει το κόκκινο. Πρόκειται για το πιο σέξι χρώμα, καθώς συνεπάγεται του σεξαπίλ, της τόλμης και της θηλυκότητας. Μην το παρακάνεις με την φωτιά στα κόκκινα, θέλεις να δείχνεις σέξι και αυτό το πετυχαίνεις μόνο όταν ακολουθείς το μέτρο.

Λευκό

Το λευκό χρώμα είναι αγνό, σικάτο, καθαρό και κυρίως, για τους άντρες, διαχρονικό. Πίστεψε μας και ένα απλό λευκό φανελάκι μπορείς να κάνει την δουλειά τους και να σε δείχνει υπέροχα θηλυκή στα μάτια του.

Παστέλ μπλε

Ένα από αγαπημένα χρώματα το αντρών είναι το μπλε. Στη γυναικεία του και πιο θηλυκή έκδοση, οι άντρες λατρεύουν το παστέλ μπλε, καθώς στα μάτια τους φαίνεται σαν την πιο κοριτσίστικη και cute εκδοχή ενός «δικού τους» χρώματος.

Μπεζ

Το μπεζ ανήκει στην ίδια κατηγορία με το λευκό, είναι απαλό, αγνό και φίνο. Οι άντρες το λατρεύουν καθώς στέλνει ένα μήνυμα αθωότητας και κομψότητας. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις ντυμένη σε total cream σύνολο και καταλήξεις να θυμίζεις νύφη σε γάμο… είμαστε σίγουρες ότι το πιο πιθανόν είναι να τον φρικάρεις.