Ο Alexander Wang ανακοίνωσε την νέα denim collection με φωτογραφίες μόνο για ενηλίκους

Μία ακόμα συλλογή που περιμένουμε πριν το τέλος της χρονιάς.
Ο Alexander Wang ανακοίνωσε την νέα denim collection με φωτογραφίες μόνο για ενηλίκους



Μετά από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με τα H&M και τα εκατοντάδες site projects του, ο διάσημος σχεδιαστής casual και active wear, φαίνεται να μην ξεκουράζεται ούτε λεπτό. Πριν από λίγες ώρες, ανακοινώθηκε μέσω του λογαριασμού του brand στο Instagram, την νέα του συλλογή η οποία θα αποτελείται εξολοκλήρου από denim κομμάτια. Ο Wang ξέρει τι θέλει η κάθε κοπέλα στην ντουλάπα της και αυτό είναι τα denim κομμάτια, τα οποία δεν λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα.

Αν και το brand είχε ενσωματώσει αρκετά από αυτά τα jean κομμάτια στην ready-to-wear collection για τον φετινό χειμώνα, είναι η πρώτη φορά που δηλώνει ενδιαφέρον να δημιουργήσει μία total denim συλλογή, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι ταιριάζει ιδανικά με το casual, urban στυλ του οίκου.

Όπως αναφέρθηκε στην σελίδα τους στο instagram, οι φαν του Wang θα μπορούν να έχουν σε λίγο καιρό στα χέρια τους νέα μοναδικά, denim, cool κομμάτια. Η φωτογραφία preview της συλλογής, έχει ήδη αρχίσει να αναστατώνει λόγο του μερικώς ακατάλληλου περιεχομένου της, εμείς πάντως την βρίσκουμε σέξι, αισθησιακή και ταιριάζει στο γενικότερο trend των προκλητικών, ημίγυμνων lookbooks από οίκους όπως αυτά των Tom Ford, Gucci, και Sisley. Η σέξι φωτογράφηση έγινε από τον διάσημο φωτογράφο Steven Klein και περιμένουμε να δούμε το υπόλοιπο lookbook και την κολεξιόν, σε λίγες μέρες.