Τα 15 πιο σέξι δευτερόλεπτα που θα δεις φέτος είναι στο νέο video των Alexander Wang

Τα 15 πιο σέξι δευτερόλεπτα που θα δεις φέτος είναι στο νέο video των Alexander WangΚαι εκεί που νομίζαμε ότι η φωτογράφηση για την denim συλλογή των Alexander Wang ήταν από τα από πιο σέξι πράγματα που έχουμε δει φέτος, έρχεται και το video της συλλογής να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αγωνία μας για το επικείμενο λανσάρισμα του γνωστού σχεδιαστή.

Χωρίς να διαφέρει από την φωτογράφηση, το video καταφέρνει να είναι sexy και προκλητικό μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα, έχοντας ως θέμα την κλασική αισθησιακή φωτογραφία, την οποία είχε δημοσιεύσει ο σχεδιαστής στο λογαριασμό του στο Instagram.

«Φοράω jeans κάθε μέρα» έχει δηλώσει ο σχεδιαστής για την συλλογή του η οποία αποτελείται από τρία διαφορετικά denim παντελόνι σε αντρικές γραμμές με τα όχι και τόσο πρωτότυπα ονόματα: Wang 001, Wang 002 και Wang 003. Τα τρία σχέδια αποτελούνται από ένα παντελόνι σε slim γραμμή, ένα σε boyfriend και ένα σε ίσιο κλασικό στυλ, όλα όμως γύρω από το ίδιο στυλ: το αισθησιακό κορίτσι που φόρεσε το παντελόνι του αγοριού του.