H Rihanna είναι η καινούρια εκπρόσωπος της Puma

Άλλη μία συνεργασία που μας έχει ενθουσιάσει.
H Rihanna είναι η καινούρια εκπρόσωπος της Puma



Μπορεί η συνεργασία του γνωστού brand αθλητικών ρούχων με την Solange να κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, παρόλα αυτά έχουμε ήδη την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας της Puma με την επόμενη celebrity που θα γίνει το πρόσωπο της εταιρείας.

Ο Chief Executive Officer της Puma, Bjørn Gulden, ανακοίνωσε ότι η καινούρια εκπρόσωπος του brand δεν θα είναι άλλη από την Rihanna, η οποία μεταξύ άλλων θα εκτελεί και χρέη Creative Director.

«Η συμμετοχή της Rihanna είναι ένα καινούριο, ενθουσιώδες βήμα για την Puma» ανέφερε ο ίδιος στο Women Wear Daily. «Το προφίλ της, η μοναδικότητα της και η φιλοδοξία της την κάνουν την ιδανικότερη Brand Ambassador»

Η Rihanna θα έχει τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά τις γυναικείες συλλογές της Puma και θα δώσει την δικιά της πινελιά σε κλασικά κομμάτια της εταιρείας, όπως και στο να δημιουργήσει ολοκαίνουρια.

Η ίδια η τραγουδίστρια, όπως είδαμε στο account της στο Instagram, βρίσκεται ήδη στην Γερμανία, στην πρώτη της επίσκεψη ως Creative Director της εταιρείας. Μπορεί η ίδια να περίμενε την εταιρεία να ανακοινώσει την νέα συνεργασία αλλά οι φωτογραφίες της γεμάτες hashtags όπως #puma, έβαλαν τον κόσμο σε σκέψεις.

Η Rihanna είναι μία επιλογή που ήρθε πολύ φυσικά για την Puma και εμείς περιμένουμε πως και πως την Fall 2015 κολεξιόν και να δούμε αν η επιρροή της Rihanna στον social media κόσμο θα ανεβάσει την γερμανική εταιρεία στον ανταγωνισμό της με άλλες εταιρείες αθλητικών ειδών όπως η Nike και η Adidas.