New Year’s Resolutions: Τι πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας τη νέα χρονιά

Ήρθε η ώρα να πάρεις την μεγάλη απόφαση να σταματήσεις να ψωνίζεις άσκοπα.
New Year’s Resolutions: Τι πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας τη νέα χρονιά



Κάθε χρονιά καταλήγω να βάζω τον ίδιο στόχο όσο αφορά το στυλ μου: φέτος θα επικεντρωθώ σε βασικά καλά κομμάτια και θα σταματήσω να αγοράζω ότι βρίσκω μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνό, είναι στη μόδα, είναι cute.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Προφανώς και αποκλείω από τον στόχο μου κάθε χρόνο –το να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές είναι το πιο εύκολο πράγμα- αλλά αποφάσισα ότι ο πιο οικονομικός τρόπος, να ακολουθώ τα trends της μόδας και να έχω τη δυνατότητα να κάνω και οικονομία, είναι να δημιουργήσω μία λίστα με τα απαραίτητα κομμάτια που θα χρειαστώ το νέο χρόνο και να την ακολουθήσω πιστά.

Ένα denim jacket

Θα το χρειαστώ όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι θα είναι ο καλύτερος μου φίλος τα δροσερά βράδια στο νησί. Μπορώ επίσης να το φορέσω και τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα, με ένα πλεκτό πουλόβερ για να μην ιδρώνω στις βόλτες μου.

Ankle Boots

Είναι το πιο κλασικό παπούτσι που μπορείς να φορέσεις, ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φέτος θα προσπαθήσω να κάνω δικά μου, δύο ζευγάρια ankle boots, ένα με τακούνι για πιο βραδινές εμφανίσεις και flat για το καθημερινό τρέξιμο.

Ένα μάλλινο χουχουλιάρικο πουλόβερ

Δεν μπορείς ποτέ να έχεις αρκετά πουλόβερ. Το 2015 θα είναι η χρονιά τους και θέλω να αποκτήσω από ένα πουλόβερ σε κάθε βασικό χρώμα, έτσι ώστε να μπορώ να δημιουργώ αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς με πέντε βασικά κομμάτια.

Statement κοσμήματα

Για να καταφέρω να γίνω εξπέρ στο mix&match θα χρειαστώ κάποια βασικά statement κοσμήματα που θα με βοηθήσουν να μεταμορφώσω τα looks μου και να τα κάνω να ξεχωρίζουν.

Ένα φόρεμα που ξεχωρίζει

Μπορεί να είμαι από αυτές που λατρεύουν να περνάνε τα σαββατιάτικα βράδια στον καναπέ τους με σειρές, αλλά για τις μέρες που πρέπει να πάω σε κάποια επίσημη εκδήλωση, χρειάζομαι ένα φόρεμα-πασπαρτού, το οποίο με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα μπορώ να το φορέσω πολλές φορές, χωρίς να το βαριέμαι.

Μία τσάντα καθημερινή και μία για ιδιαίτερες στιγμές

Εντάξει, μία γυναίκα δεν μπορεί να έχει μόνο μία τσάντα, παρόλα αυτά ξέρω ότι χρειάζομαι μία μονόχρωμη και απλή η οποία θα ταιριάζει με όλα μου τα ρούχα/παπούτσια για τις καθημερινές μου εμφανίσεις και μία ιδιαίτερη και πιο μικρή για τις ξεχωριστές στιγμές.