Τα πιο αμφιλεγόμενα στυλ της χρονιάς που φεύγει

Ποια λατρέψαμε και ποια θα μείνουν για πάντα στην ντουλάπα μας;
Τα πιο αμφιλεγόμενα στυλ της χρονιάς που φεύγει



Πρώτη μέρα του 2015 και δεν γίνεται να μην κάνουμε τον απολογισμό μας για τη χρονιά που έφυγε πριν λίγες ώρες. Όσο αφορά τη μόδα, είμαστε σίγουρες ότι το 2014 είχε κάτι για όλα τα στυλ και.. ε, ας το παραδεχτούμε… όλες πέσαμε στην παγίδα να αγοράσουμε κάτι μόνο και μόνο επειδή το απαιτούσε η μόδα, χωρίς απαραίτητα να ξέρουμε αν, όντως, ταιριάζει στο στυλ μας.

Κάποιες από αυτές τις αγορές στέφθηκαν με επιτυχία άλλες πάλι θα κατασκηνώσουν για πάντα στο βάθος τις ντουλάπας μας. Ποια ήταν όμως τα looks που πέτυχαν και ποια θα ήταν καλύτερα να μην τα δοκιμάσουμε πλέον τη νέα χρονιά;

Γυαλιά καθρέφτες

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μιλάς σε κάποιον και να βλέπεις ότι ίδιο σου το πρόσωπο στα γυαλιά του. Ευτυχώς αυτό το trend θα μας αφήσει για τη νέα χρονιά και την θέση σου θα πάρουν γυαλιά ηλίου σε πιο κλασικές γραμμές, κυρίως σε 70s bohemian στυλ.

Τα καρό πουκάμισα δεμένα στη μέση

Αυτό το trend δεν είχε κανένα νόημα, το δέσιμο του καρό –απαραίτητα- πουκάμισου στη μέση, δεν ήταν για να το χρησιμοποιήσουμε όταν θα κρυώνουμε και κυρίως δεν είχε νόημα το ότι το δέναμε και από πάνω βάζαμε και το ζεστό μας parka. Ήταν απλά ένα trend που το είδαμε στην πασαρέλα και το αντιγράψαμε στην αληθινή ζωή.

Η διάφανη φούστα με τα ψηλόμεσα εσώρουχα

Λατρεύουμε τα ψηλόμεσα εσώρουχα γιατί είναι σέξι, κολακεύουν το σώμα σου και κρύβουν έξυπνα παχάκια που δεν θέλεις να φαίνονται. Παρόλα αυτά το να συνδυάσουμε διάφανη φούστα με τα εσώρουχα μας, δεν είναι ένα στυλ που μπορούμε να το υποστηρίξουμε όλες και συνήθως δεν καταλήγουμε να δείχνουμε όσο stylish όσο περιμέναμε.

Φέτος δοκίμασε midi φούστες με πολύ ψηλό σκίσιμο, για ακόμα πιο κλασικές, effortless εμφανίσεις.

Τα καπέλα

Τα καπέλα είναι κομψά, σικ και δίνουν μία διαχρονικότητα στο στυλ σου. Αν το 2014 δεν σε έπεισε ότι τα καπέλα είναι και πάλι στη μόδα, τότε φέτος ήρθε η ώρα θα κάνεις την πρώτη σου αγορά. Ταιριάζει με όλα τα στυλ και όλες τις ώρες.

Το σουτιέν μπούστο

Είναι σέξι και αναδεικνύει το στήθος σου. Πέρυσι το φόραγες μέσα από ημιδιαφανείς μπλούζες ή μέσα από σακάκια, ως κανονικό top. Θα κρατήσεις τα σουτιέν σε μπούστο σχέδιο και φέτος αλλά ταυτόχρονα θα εμπλουτίσεις την συλλογή σου με πιο μινιμαλιστικά σουτιέν, για να τα φοράς μέσα από πουκάμισα.

Τα κασκόλ – κουβέρτες

Όσο και να σου φαίνεται χαζό να τυλιχθείς σε ένα τεράστιο κασκόλ που μοιάζει με κουβέρτα, να ξέρεις ότι το απόλυτο trend του χειμώνα, είναι ότι χρειάζεσαι να κρατιέσαι ζεστή και stylish ταυτόχρονα και φέτος.

Τα παπούτσια με glitter

Όλα τα αγαπημένα μας online shop γέμισαν με ankle boots και mary-jane γόβες γεμάτες glitter και πούλιες. Μα γίνεται να πεις ότι στο glitter κάθε χρονιά;

Κουστούμι χωρίς πουκάμισο

Είναι σέξι, σου δίνει αυτοπεποίθηση και πίστεψε μας, δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου. Το αγαπημένο look της Cara Delevingne για το 2014, σου επιτρέπουμε να το φορέσεις και τη νέα χρονιά άφοβα.

Το choker κολιέ

Ωραία είναι που ζήσαμε ξανά λίγο από την τρέλα των 90s αλλά αρκετά  choker κολιέ φορέσαμε στο δημοτικό, ως δώρα στην «Σούπερ Κατερίνα»,  ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε και να αφήσουμε τα ασφυκτικά κολιέ για την πασαρέλα.