Τα 6 κομμάτια που θα φορέσεις φέτος

Τα 6 κομμάτια που θα φορέσεις φέτος



Ετοιμάσου για την εποχή των καταιγιστικών άρθρων για τα καλύτερα trends που θα φορέσουμε το 2015. Εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε τις προβλέψεις μας για τα looks που θα κυριαρχήσουν την χρονιά που μας έρχεται αλλά είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε και τα κομμάτια που θα πρέπει να έχεις αυτή τη στιγμή στην ντουλάπα σου.

Το μοντέρνο babydoll

Πρόκειται για μία παραλλαγή των κλασικών babydoll dresses που ήταν στη μόδα την δεκαετία του 90’, μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για ριχτά, μίνι, σέξι φορέματα, τα οποία είναι στενά στην περιοχή του στήθους και γίνονται πιο φαρδιά κατά μήκος τους.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια σου.

Το overize crop top

Τα φαρδιά tops που είδαμε τους τελευταίους μήνες θα γίνουν το αγαπημένο σου κομμάτι φέτος. Είναι ιδανικά για το βραδινό ντύσιμο και θα δώσουν έμφαση στη μέση σου. Τα crop top θα τα φορέσεις φέτος με ψηλόμεσα υφασμάτινα παντελόνια και ψηλά heels.

Κομμάτια με έντονα prints

Τα έντονα ρετρό prints –στα όρια του κιτς- θα γίνουν το αγαπημένο μας κομμάτι για φέτος. Είτε πρόκειται για φουστάνια, είτε πρόκειται για tops, τα φετινά prints έχουν έντονα χρώματα, περίεργα σχέδια και θα σου δώσουν το ιδανικό statement look.

Συνδύασε τα με καλσόν σε εξίσου έντονα χρώματα.

The two-piece look

Το 2014 τα ταιριαστά σύνολα (δηλαδή tops και φούστα ή παντελόνι σε ίδιο σχέδιο και χρώμα) θα πάνε ένα βήμα παραπέρα, καθώς φέτος θα φορέσουμε τα μίνι φορέματα με παντελόνια, ενώ έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε skort jumpsuit. Πρόκειται για ενιαίες jumpsuits με ενσωματωμένες φούστες. Ακούγεται λίγο παράξενο αλλά πίστεψε μας… θα το λατρέψεις με τον καιρό.

Τα basketball sneakers

Η εμμονή με τα sneakers δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα. Φέτος τα αθλητικά παπούτσια θα γίνουν ακόμα πιο μεγάλα, πιο φαρδιά και «γεμάτα». Θα διαλέξουμε κυρίως basketball sneakers. Όσο πιο πολύχρωμα τόσο το καλύτερο.

Κοσμήματα που λάμπουν

Όπως σου έχουμε ήδη πει, τα statement κοσμήματα θα είναι το νέο must για φέτος φτάνει να επιλέξεις οτιδήποτε πιο λαμπερό. Φόρεσε πολλά δαχτυλίδια μαζί, oversize glamorous σκουλαρίκια και οτιδήποτε θα σε κάνει να λάμπεις και να δείχνεις φαντασμαγορική.