Fashion tips για κορίτσια με μεγάλο στήθος

Ανέδειξε το στήθος σου με το σωστό τρόπο.
Fashion tips για κορίτσια με μεγάλο στήθος



Συνήθως το να έχεις μεγάλο στήθος είναι προτέρημα –για τα αγόρια τουλάχιστον- παρόλα αυτά δεν είναι πολύ βολικό «προσόν» όταν πρέπει να ντυθείς, ιδιαίτερα τον χειμώνα.

Σίγουρα το καλοκαίρι τα πράγματα είναι πιο εύκολα και αισθάνεσαι πιο άνετη να δείχνεις το πλούσιο στήθος σου μέσα από floral sundresses ή πουκάμισα που αφήνουν το μαγιό να φαίνεται από μέσα.

Το χειμώνα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς ήδη τα πολλά layers που χρειάζεσαι για να κρατιέσαι ζεστή σε δείχνουν πιο γεμάτη, πόσο μάλλον αν έχεις και ένα στήθος να χωρέσεις μέσα. Ακόμα χειρότερα αν είσαι κρυουλιάρα όπως εμείς, και δεν θες κανένα σημείο του σώματος σου να μένει ακάλυπτο για να καταπολεμήσεις το κρύο.

Υπάρχουν μερικά tips που θα κάνουν το στήθος σου να δείχνει πιο θελκτικό, ανορθωμένο και ακόμα πιο σέξι, κάθε στιγμή της ημέρας.

Το μυστικό είναι στα wrap dresses

Το γνωστό φόρεμα που εμπνεύστηκε η Diane von Furstenberg είναι ουσιαστικά, όπως λέει και το όνομα του, ένα φόρεμα που αγκαλιάζει στο στήθος και δένει στη μέση αναδεικνύοντας το σώμα σου όσο κανένα άλλο.

Απέφυγε την ψηλή λαιμόκοψη

Αν έχεις πολύ μεγάλο στήθος τότε ένα top με ψηλή λαιμόκοψη, λεπτό ύφασμα και πολύ στενό, είναι ο χειρότερος τρόπος για να κάνεις το στήθος σου θα φαίνεται ακόμα πιο μεγάλο και όχι ιδιαίτερα στητό.

Δοκίμασε tops με στρογγυλή χαμηλή και V λαιμόκοψη

Θα κάνουν το μπούστο σου να δείχνει σέξι, στητό και υπέροχο και συνήθως δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το στήθος σου είναι πολύ μικρότερο.

Επέλεξε το σωστό σουτιέν

Αν δεν αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου στην επιλογή ενός καλό σουτιέν το οποίο θα εφαρμόζει ιδανικά πάνω στο στήθος σου, ότι και να φορέσεις δεν θα σου ταιριάζει. Πρέπει να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά στυλ και μεγέθη μέχρι να βρεις αυτό που εφαρμόζει τέλεια πάνω σου για αυτό…. υπομονή και πολλές δοκιμές!

Επέλεξε το σωστό μάκρος στο μανίκι

Το ιδανικό μάκρος για κορίτσια με μεγάλο στήθος είναι το μανίκι τριών τετάρτων. Κολακεύει όχι μόνο το στήθος σου αλλά δείχνει και τα μπρατσάκια σου πιο λεπτά και καλοσχηματισμένα.

Στα αμάνικα μπλουζάκια επέλεξε πιο φαρδιές τιράντες

Δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι ο κορμός σου είναι μεγαλύτερος και το στήθος σου πιο μικρό και σέξι με την βοήθεια πιο φαρδιών τιραντών.

Φόρεσε μεσάτα σακάκια

Κάνε την μέση σου να δείχνει μικρότερη και το στήθος σου πιο στητό με σακάκια στο ύψος της μέσης και στενά στην εφαρμογή.

Δοκίμασε πιο μαλακά και λεπτά πλεκτά

Εντάξει, όλες λατρεύουμε τα oversize πουλόβερ με μεγάλη πλέξη αλλά αν θες να κάνεις μία πιο επίσημη εμφάνιση με πουλόβερ, δοκίμασε πιο κομψά, μαλακά και λεπτεπίλεπτα πλεκτά.