Kendall Jenner, Karlie Kloss και Adriana Lima στην νέα καμπάνια των Marc Jacobs

Μία ακόμα σημαντική συνεργασία για τη νεαρή Kendall Jenner.
Kendall Jenner, Karlie Kloss και Adriana Lima στην νέα καμπάνια των Marc Jacobs



Φυσικά και το γεγονός ότι Adriana Lima και η Karlie Kloss συμμετέχουν στην, ομολογουμένως παράξενη αισθητικά καμπάνια της ανοιξιάτικης συλλογής των Marc Jacobs δεν μας φαίνεται και τόσο παράξενο. Πρόκειται για δύο από το πιο σημαντικά μοντέλα στο χώρο της μόδας αυτή τη στιγμή και η συμμετοχή τους σε καμπάνιες μεγάλων οίκων είναι δεδομένη.

Αυτό που μας ενθουσιάζει είναι ότι η νεαρή Kendall Jenner –η οποία περπάτησε στο επίσημο show του οίκου στην New York Fashion Week τον περασμένο Σεπτέμβριο-  κατάφερε να προσθέσει άλλη μία μεγάλη καμπάνια στο ενεργητικό της. Το νεαρό μοντέλο ήδη έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή της στις καμπάνιες των Givenchy και Estee Lauder, ενώ φημολογείται ότι θα συμμετέχει και στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Chanel

To γεγονός ότι ο γνωστός οίκος μόδας επέλεξε την μικρή Kardashian για να πρωταγωνιστήσει την καμπάνια του μαζί με μοντέλα με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από την ίδια, μας κάνει να την λατρεύουμε ακόμα περισσότερο και να είμαστε πια σίγουρες ότι πρόκειται για το νέο αγαπημένο μας fashion icon, που ήρθε για να μείνει.