Τα κομμάτια που θα φρεσκάρουν το look σου σε κάθε ηλικία

Ποια trends ταιριάζουν σε κάθε ηλικία.



Δεν έχεις σημασία η ηλικία μίας γυναίκας για να είναι πάντα στιλάτη και να εμπνέει με κάθε εμφάνιση της. Κάθε δεκαετία έχει τα δικά της μικρά στιλιστικά μυστικά και τους δικούς της κανόνες για το τι πρέπει να τολμάμε να φοράμε και τι καλύτερα να μείνει για πάντα στην ντουλάπα μας.

Τι να δοκιμάσεις στα 20

Φέτος δοκίμασε σουέτ σακάκια και δώσε boho αέρα στο στυλ σου με maxi εμπριμέ φορέματα και μπότες μέχρι το γόνατο. Το σουέτ ύφασμα στα ρούχα ή τα παπούτσια κάνει το look σου να φαίνεται πιο ακριβό και κομψό.

Τι να δοκιμάσεις στα 30

Είναι πλέον η ώρα να βρεις το ιδανικό floral φόρεμα που θα σε κάνει να δείχνεις σικ και κομψή κάθε ώρα της ημέρας, θα το συνδυάσεις με ψηλές ankle boots και θα κάνεις μίνιμαλ επιλογές στα αξεσουάρ σου.

Βάλε τις μπότες μέχρι το γόνατο καθημερινό σου look, στην πιο office εκδοχή, συνδυασμένες με ψηλόμεσες φούστες και αντρικά πουκάμισα.

Τι να δοκιμάσεις στα 40

Είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνεις τα animal print κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου να δείχνουν σικ και κατάλληλα για κάθε ώρα της ημέρας. Μία animal print φούστα, ένα κλασικό παλτό σε animal print, θα ταιριάζουν ιδανικά με μεσάτα πουλόβερ, ψηλές γόβες και ψηλόμεσα υφασμάτινα παντελόνια.

Τι να δοκιμάσεις στα 50

Τα υφασμάτινα παντελόνια έχουν πλέον πιο φαρδιά, το ίδιο και τα εφαρμοστά μεσάτα πουλόβερ, πλέον τα ρούχα είναι πιο άνετα, χωρίς να χάνουν το στυλ τους. Τα μακριά παντελόνια σε στυλ καμπάνας που καλύπτουν τα παπούτσια θα γίνουν το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπα σου.

Τι να δοκιμάσεις στα 60

Το κλασικό μαύρο φόρεμα είναι το ιδανικό ρούχο για να καταφέρεις να δημιουργήσεις σικ και κομψές εμφανίσεις. Συνδύασε το με ένα μακρύ παλτό σε στενή γραμμή με prints, για να δώσει φως στο μικρό μαύρο φόρεμα σου.