Μητέρες και κόρες στο φακό για την νέα καμπάνια της Lanvin

Η ανοιξιάτικη καμπάνια της Lanvin για το 2015 έχει οικογενειακό χαρακτήρα.
Μητέρες και κόρες στο φακό για την νέα καμπάνια της Lanvin



Η Lanvin γιορτάζει την παλιά και τη νέα γενιά μοντέλων με αφορμή την ανοιξιάτικη της καμπάνια. Το γαλλικό brand –το οποίο γιόρτασε πέρυσι τα 125 χρόνια από την ίδρυση του- προσκάλεσε τα θρυλικά μοντέλα Violetta Sanchez, Pat Cleveland και Kirsten Owen να ποζάρουν μαζί με τις κόρες τους Luz Godin, Anna Cleveland και Billie Rose Owen σε μία μοναδική stylish φωτογράφηση.

Ο creative director της Lanvin, Alber Elbaz, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη καμπάνια δεν είναι μόνο μία σειρά από εικόνες αλλά η κάθε φωτογραφία έχει και την δικιά στης ιστορία να πει.

«Κάθε φορά που κάνουμε μία οικογενειακή φωτογράφηση, είναι σαν να μπαίνουμε μέσα στην ίδια την οικογένεια, σαν να είμαστε εμείς οι επισκέπτες» ανέφερε ο Elbaz στο WWD.

Η καμπάνια θα αρχίσει να φιλοξενείται στις σελίδες των περιοδικών μόδας από τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αποκλειστικά το βίντεο της καμπάνιας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού brand.

Η φωτογράφηση έγινε από τον  Tim Walker με την καλλιτεχνική επιμέλεια των Ronnie Cooke Newhouse και Stephen Wolstenholme του House + Holme.