Οι καμπάνιες των Alexander McQueen και Coach για την Άνοιξη 2015 που πρέπει να δεις

Με τόσες ανοιξιάτικες καμπανιες δύσκολα θα διαλέξουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο.
Οι καμπάνιες των Alexander McQueen και Coach για την Άνοιξη 2015 που πρέπει να δεις



Και εκεί που νομίζουμε ότι έχουμε αποφασίσει ποια θα είναι η αγαπημένη μας καμπάνια για αυτή τη σεζόν, ολοκαίνουριες διαφημίσεις ξεφυτρώνουν και δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε.

Αυτή τη φορά έχουμε δύο καμπάνιες που έχουν κεντρίσει την προσοχή μας και αξίζουν και την δική σου, επίσης. Η νέα καμπάνια των Alexander McQueen για την Άνοιξη 2015, με πρωταγωνίστρια την Karolin Wolter, έχει ενθουσιάσει όχι μόνο για τα υπέροχα φορέματα με τα prints, τις 70s γραμμές, τα blazer κιμονό, τα παντελόνια καμπάνα και τα μεγάλα floral αλλά και για το πρωτότυπο μακιγιάζ της Karolin.

Το όλο look παραπέμπει στην ηρωίδα των ταινιών του 40’, Greta Garbo, ενώ τα περίεργα φρύδια της Karolin –χαρακτηριστικό εκείνης της εποχής- εναρμονίζονται άρτια με τα ψυχεδελικά κομμάτια της συλλογής των McQueen. Την καμπάνια φωτογράφισε ο David Sims και θα φιλοξενηθεί στις σελίδες των περιοδικών Vogue, W, Interview και AnOther.

Από την άλλη μεριά έχουμε μία καμπάνια με ρομαντική και ανοιξιάτικη αισθητική, αυτή για το αμερικάνικο brand Coach, με πρωταγωνίστρια το teen idol Chloë Grace Moretz.

H Moretz φόρεσε τα ανοιξιάτικα πλεκτά της και τα ρετρό πανωφόρια της και κρατώντας στο χέρι τις τσάντες του γνωστό brand, αναπολεί το αμερικάνικο όνειρο. Η καμπάνια ονομάζεται «Dreaming» και όπως ανέφερε ο Creative Director του brand, Stuart Vevers, η ανεμελιά της νεαρής Chloë, ενσαρκώνει το απόλυτο κορίτσι της Coach για την άνοιξη του 2015.

Η ασπρόμαυρη φωτογράφηση έγινε από τον Mikael Jansson, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Fabien Baron. Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς όχι απλά θέλουμε αυτές τις τσάντες στην ντουλάπα μας αλλά και τα ρούχα της Chloë, θα επιθυμούσαμε να διακτινιστούν αμέσως στις κρεμάστρες μας.